HÄH!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En tiiä kuuluuks tää tänne vai johonki toiseen foorumiin mut olkoon ny tässä. Asiaan onks teil koskaan käyny niin et jos pistää kaks postii peräkkäin nii ne menee väärään järjestykseen. Tai sitten jos on vaikka 65 postii ja kirjottaa viel kymmenen lisää niin näkyy edelleen et ois vaan 65 postii. Miten tälläset voi estää?

Kommentit (8)

Vierailija

Nii ja lisäyksenä vielä, että tuosta toisesta ilmiöstä en tiedä mitään, koska mulle noin ei ole käynyt.

Vierailija

akselix kirjoitti:Kiitos tiedosta oikein paljon!!!

Eipä ollut tuokaan tarpellinen viesti. Kannattaa tuplapostata vain silloin, jos on ihan pakko. Ja tuo ei mitenkään ollut pakollinen viesti. Olisiy voinut ihan mielessäsi kiittää, eikä tarvitse lisätä omaa viestiään uudelleen johonkin topiciin. Sillä katsos, se kasvattaa viestimäärää, paitsi jos kirjoittaa Pulinoihin. Pelkkä yksi viesti riittää yhdeltä henkilöltä mainiosti, ja sitten muut voivat vastailla. Eikä itse tarvitse kirjoittaa montaa viestiä samaan topiciin! Ihmeellistä, eikö totta? Ja otsikkokin on aika huono, vain yksi sana, ja sekin joku pelkkä "HÄH!". Onko sellainen otsikko hyvä?

Minä en osaa auttaa sinua tuossa tapauksessa, mutta eiköhän Sami-96 ja Puhuva Koira opastaneet sinua ihan tarpeeksi.

Vierailija

MillaMagia8 kirjoitti:Ja otsikkokin on aika huono, vain yksi sana, ja sekin joku pelkkä "HÄH!". Onko sellainen otsikko hyvä?

Olet ihan oikeassa. Otsikon on syytä olla lyhyt ja ytimekäs, niin että siitä tajuaa mistä kyseisessä topicissa keskustellaan. Oli aihe sitten musiikki, tai kirjallisuus.

Otsikon ei pidä olla tosi pitkä, eikä liian lyhytkään. Miettikää aina ihan kunnolla, millainen otsikko olisi hyvä. Ja tärkein asiahan otsikkoa miettiessä on se, ETTÄ SE VASTAA SISÄLTÖÄ!

(ja Capsit oli sitten painotuskäyttöön).

Sami-96

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, otsikon on OLTAVA sellainen, joka kertoo jotain LYHYESTI mistä siinä topicissa on kyse. Pelkkä "HÄH!" ei kerro topicista vielä juuri mitään. Kuten Sami-96:skin jo sanoi tämä voisi olla osa sitä hänen Kysymys topicciaan. Ja kolmanneksi, sanan "häh" jälkeen tulee aina kysymysmerkki, eli ?-merkki.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Hehheh! Tuli tuosta otsikosta mieleen Samin "HÄÄH!?"-topic heinäkuulta. Mutta mutta. Olisi tuohon otsikkoonkin panostaa ja laittaa tämän Off-topicciin, Pikkukyselyihin tai Usein kysyttäviin kysymyksiin. Tuon trion kun muistaa, niin keskustelu luistaa;).

Vierailija

Ainakin, jos kirjoitat tähän Pulinat-foorumiosioon, posteja EI tule lisää. Viestien tulojärjestys nyt sekoilee, välillä viestit menee ihan sekaisin.

Tämä topic olisi pitänyt laittaa nettisivut-osiossa olevaan usein kysyttävät kysymykset-topicciin.

Sami-96

Vierailija

Kyllä on käynyt. Se yksinkertaisesti johtuu siitä, että ne menee väärinpäin, jos lähetät molemmat viestit samalla minuutilla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat