Paras aihe kautta aikojen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mikä on teidän mielestä paras aihe näiltä sivustoilta, en tarkoita mikä on paras pulinoista, hahmoista ym.. vaan käyttäjän tekemä aihe. Itse en osaa sanoa kovin hyvin. Ehkä.. se thunderdragonin (mikä lie) kirjotuskilpailu.

Kommentit (8)

Vierailija

Kuuleppas Hellu. Vaikutat hyvältä käyttäjältä, ja kirjoitatkin mukavan oikein, mutta esimerkiksi, juuri tätä samaa kysymystä käsitteleviä topicceja on monia, ja myös eilen tulleessa Aleksi MacAnkkahullun tekemässä topicissa "Vuosi 2008 Aku Ankka-sivuilla", joka taitaakin olla etusivulla. Eli ei siis aina uutta topiccia...

Ja en pysty sanomaan yhtä parasta topiccia!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

No niitä on monia. Esim. Millaiseksi kuvittelet...2, Ketkä on tämän sivuston ehdottomasti parhaat käyttäjät, Kirjoita silmät kiinni, Leikki. Ei ehkä hauska mutta leikki kuitenkin. (Niin Ankkarockin tapaista. Hehe.) Ym..

Vierailija

Kirjoita silmät kiinni, Top 5 käyttäjät, Hauska leikki (Niin Ankkarockin tapaista) ja monet muut aiheet. Niitä on aika monia ja tuossa oli ehkä parhaimmat.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Paras on edelleen se legendaarisin, parhain, aidoin ja alkuperäisin Millaiseksi kuvittelet...?. Ja versio 1 siitä tietysti. 2. ja 3. eivät ole mitään sen rinnalla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat