Kansiot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tänne voi laittaa kansioitten ohjeita ja +\- tilastoja.

*Kannattaa laittaa akkarit kansioon aukeamalta 18-19 eli suurinpiirtein puolesta välistä

*Laita akkarit numero järjestykseen.

*Suosittelen katsomaaan miten päin laitat akkarit kansioon. (Laitan yleensä akkarit väärinpäin kansioon ja huomaan sen vasta kun kansio on täynnä tai alan lukemaan sitäD:)

+\- tilastot

+ Hyvä väri, sopii Akuun.

+Väri ei vaihdu ja kuvat vaihtuu.(Tiedän kuvien vaihdon takia miltä aikakaudelta kansiossa olevat akkarit on. Kivi, rauta, pronssikausi.... )

Kommentit (4)

Vierailija

Anteeks! nyt unohtu miinukset!

- Pinnimekanismi. Rikkoo akkaria ja "kansimainokset lähtee helposti pois.

- Pinnien ottaminen alkuteipistä pois.

Vierailija

Ja tietenkin saa ja pitää kysyä jotain kansioihin liittyvää...Vastaukset löytyy jos ei minun niin jonkun toisen päästä....

Vierailija

Tarvitsisin itsekin noita Akkari-kansioita, koska typerä siskoni lukee Akkareitani ja SYÖ (!) samalla jotain, kuten jogurttia, leipää tai jotain. Lehdet sotkeutuvat ja liimautuvat yhteen. Mitä mieltä olette asiasta?

Pahoittelut, että kirjoitin vanhaan topicciin.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ärsyttävää, kun viimeiset lehdet eivät millään meinaa mahtua kansioon... Ja kun niitä yrittää sinne tunkea, sivut rypistyvät. Jätinkin suosiolla osan kansion tilasta käyttämättä ja kaivoin nurkista uuden kansion. Kansimainokset voisi kaikki jättää pois, ne haittaavat pahasti lehden laittoa kansioon. Muuten kyllä ihan hyviä nuo kansiot, kun pysyvät lehdetkin järjestyksessä, varsinkin jatkotarinoita ajatellen.

Minulla on muuten pari sellaistakin kansiota, joihin laitetaan Roope-setä -lehtiä. Samantyylisiä kuin Akkarikansiotkin, mutta pienempiä. Yhteen mahtuu 6 lehteä, eli puolen vuoden Roope-sedät.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat