Spore

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kellä on Spore? Vastatkaa tänne ja kirjoittakaa omia mielipiteitänne, joilla se on tai jotka ovat pelanneet. Itelläni on Spore.

Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Mun veljellä on Spore ja sen mukaan se on loistava peli. Tai oli koska se on jo aikoja sitten pelannut sen läpi ja sitten se kävi tylsäksi.

Rupu! Spore on peli jossa luodaan olio joka seikailee galaksista toiseen!

Niin mä oon sen ymmärtänyt!:D

Vierailija

Spore on loistava peli, se on tietokonepeli jossa aloitetaan solusta kehittämään omaa olentoa, heimoa ja yhteiskuntaa. Suosittelen!

Vierailija

Lainaus:
Spore

Sahab - 27.09.09 06:46 (ID 350205)

Nii just. Määkää en tiiä mikä on spore.


Sahab, Spore on eräänlainen elämäsimulaattori, jonka tarkoituksena on luoda oma otus ja ohjata sitä läpi viiden pelivaiheen. Vaiheet ovat: Solupeli. Tarkoituksena uida solumeressä ja kerätä liha- tai kasvisplanktonia riippuen siitä, kummaksi oman solunsa on valinnut. Valintamahdollisuutena on myös "kaikkiruokainen".

Otuspeli. Kun solupelissä on kehittynyt tarpeeksi, otuksesi kasvattaa jalat ja nousee maalle. Otuspelissä tehtävänäsi on hankkia ruokaa ja perustaa jonkinnnäköistä laumaa. Omaa otustaan voi myös muokata erilsisilla ns. osilla.

Heimopeli. Kun olet kehittynyt otuspelissä tarpeeksi ja koonnut lauman, onkin sitten aika siirtyä heimopeliin, jossa elät nyt heimon kanssa ja hankit sekä ystäviä ,liittolaisia että vihamiehiä. Kun olet liittoutunut tai tuhonnut ja vallannut tarpeeksi paljon heimoja, siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Sivilisaatiopeli. Kuten saattoi arvatakin, suraava Sporen pelivaihe on sivilisaatio- eli kaupunkipeli. Siinä olet oman perustamasi kaupungin päällikkö ja diplomaatti, joka käy kauppaa ja/tai sotii naapurikaupunkien kanssa. Keräät myös luonnonvaroja ja pyrit kasvattamaan omaa valtakuntaasi eli kaupunkiasi.

Avaruuspeli. Tässä viimeisessä vaiheessa, kun olet tarpeeksi kasvattanut kaupunkiasi, nouset avaruuteen omalla avaruusaluksellasi. Voit löytää uusia planeettoja ja kohota ylemmille arvosijoille kapteenista alkaen. Voit sotia tai ystävystyä tuntemattomien kansojen kanssa eri planeetoilla. Avaruuspelissä voi myös ostaa erilaisia lisäjuttuja alukseen. Avaruuspeli onkin varmaan monimutkaisin pelivaihe Sporessa.

Peliin on myös ilmestynyt osasetti ihkut ja iljetykset, jossa saat paljon lisää osia otusta muokatessasi. Myös laajennuslisäosa Galaksissa kuhisee on ilmestynyt vähän aikaa sitten. Itselläni ei ole sitä. Lisäosa on varmaankin hyvä, koska siinä kuulemma pystyy laskeutumaankin eri planeetoille avaruuspelissä. En tiedä, onko siinä jotain muutakin uutta. Joka tietää, tai jolla se on, saisi kertoa siitä minulle. Sporesta on myös ilmestynyt Spore creatures Nintendo DS:lle ja Spore Hero Nintendo Wiille.

Sporen arvostelu löytyy myös Pelit-lehden numerosta 9/2008. Se sai 91 pistettä sadasta, mutta on kerrottu sen jälkeen olevan pienoinen floppi, koska peli kuulemma toistaa itseään. Se on arvostelijoiden mukaan pari pelikertaa hauska ja mielenkiintoinen, mutta niin paljon yksinkertaisempi kuin fanien mahdottomat ennakko-odotukset.

Spore on ilmestynyt vuonna 2008, ja on todella hyvä peli mielestäni. Siinä Spore suurinpiirtein.

Vierailija

Oho osasitpa kertoa toisille hyvin sporesta mörkömööpeli. Minulla on spore ja pidän siitä ja avaruus peli kohdasta ja se siviilisaatio osuudesta. Hain netistä muuten muutamia raha koodeja joten jos sporessa tulee pula rahasta kannattaa vain etsiä netistä pari raha ja ase koodia.

Vierailija

Noniin tässä parit koodit voin etsiä lisääkin jos haluat.

koodi vaikutus

moremoney=rahaa

unlocksuperweapons=aseet refillmotives=elämät

Siinä muuten sano jos koodit eivät toimi jos ne eivät toimi kirjoitin koodit väärin.

Vierailija

Spore on hyvä peli. Koodit ovat vähän tyhmiä, tiedän pari koodia adddna ja moremoney, mutta moreymoney toimii vain avaruus-pelissä, mutta en tiedä toimiiko sivilisaatio-pelissä.

Adddnasta saa lisää rahaa varusteihiin ja sen muihin, naamoihin, silmiin, häntiin, mutta en tiedä toimiiko se sivilisaatiossa, heimossa tai avaruus-pelissä, mutta toimii siinä maa-pelissä.

Me olemme jo menneet sen pelin läpi, viimeisessä pitää tuhota kropot tai ystävystyä niitten kanssa, mutta ystävyminen on kaikista vaikeinta, koska ne ovat pelin pahiksia. Ne ovat Galaxin keskellä.

Spore on jokaiselle hyvä peli. Siinä ei ole mitään väkivaltaa tai semmoisia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat