Mikki Hiiri

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei kaikki!

Mitä mieltä olette Mikki Hiirestä?

Minun mielestäni hän haluaa aina olla parempi kuin Aku Ankka, ja aina ymmärtää kaiken liian nopeasti etc.

Kommentoikaa. ;)

Kommentit (8)

Vierailija

Mikki on lempihahmoni. Paljon parempi kuin aku, joka suuttuu liian helposti ja on muutenkin ärsyttävä.

Mikki on hauska, nokkela ja mukava hahmo. Joskus kyllä liian "nokkela", mutta samaten ankanpojat, jotka huomaavat, useammin kuin Mikki, heti jos Roopen uusi liikekumppani on "kiero". Toivoisin lisää Mikki tarinoita. Joskus minunkin tekee mieli lukea vain Mikki tarinoita.

Vierailija

Mikki on oikein hyvä hahmo, ja jos Mikki puuttuisi, ei akkari olisi enää entisensä. Eihän kukaan jaksaisi, että jokaisen tarinan päähenkilönä on aina Aku.

Vierailija

Mikki on olevinaan viisas ja kaikkitietävä, nokkela ja sukkela.

Tottakai parempana pitää kuin Aku Ankka, mutta itse pidän eniten Aku Ankasta, mutta on Mikkikin ihan ok.

Vierailija

Mikistä en pidä melkein yhtään. En vain tykkää Mikki tarinoista, aina samanlainen juoni. Eli tälläinen on juoni on aika monessa: rosvot varastelevat -> Mikki yrittää saada rosvot kiinni -> rosvot joutuvat vankilaan, Mikin ansiosta. Mutta onhan niitä paljon muitakin juonia Mikki tarinoissa, mutta en vain pidä siitä. Se johtuu myös Mikin luonteesta, että en pidä sitä. Onhan välillä ihan kiva lukea pelkkää Mikkiä (en tiedä miksi), niin kuin mini-taskari 5 on tosi hyvä, että on pelkkää Mikkiä välillä.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minusta Mikki on ihan mukava. Joskus hän on kyllä vähän ärsyttävä ja välillä tylsäkin. Pohjimmiltaan hän on kelpo kaveri, joka puolustaa oukeutta. Ei hän kyllä huonoimpiin kuulu. On niitä huonompiakin hahmoja nähty.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat