Muita kuin luettavaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, onko teillä jotain muuta kuin luettavaa ankkaa siis tavaroita, esineitä?

Minulla on aku ankka kello, aku ankka yölamppu, aku ankka verhot, pari aku ankka paitaa, aku ankka kynäteline, ankka tauluja kaksi ja muita, jotka tulevat varmasti mieleen heti kun olen lähettänyt tämän. ;)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

No niin ohan mulla Aku pinssejä, karmee kasa Aku yms.DVD ja mukeja,laseja ja Mikki verhot(kaapissa) :D Lukkari, julisteita ja Akulippis ja Akulätsä(palkinto)

Aku koosh löytyy ja Minni sellainen samanlainen, mistä lie tulleetkin.Tosi wanhoja, ja Akuautokin tosi wanha! Se on hyllyssä koristeena.

Kiva kun virkistätte listoillanne muistia.:D

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä ensin ajattelin, että taidankin olla vain Aku Ankka fani lukemis puolella, mutta nyt kun luettelitte tuli paljonkin mieleen:

Aku julisteita, Mikki muki, (äiti omistaa Minni mukin, jonka ostin hänelle lahjaksi vuosia sitten) Aku taulu, Pluto lyijykyniä, Pluto yökkäri, Mikki sukat, mikki teroitin, pikku apulainen lamppu, (laskettaneen voitin joskus reilusti yli puol vuotta sitten viikkokilpailusta) Aku Ankka pleikka peli, paljon Aku Ankka DVD:itä, semmonen hologrammi kuva, joskus teemanumero 3 mukana tullu, Pluto pehmolelu, Aku tarroja ja postikortteja, Aku Ankka lautapeli, Aku Ankka barricade lautapeli, Aku juomalaseja, Aku pinssi, Aku pelikortit, Aku penaali, sit semmonen nätti peltipurkki missä on muistaakseni Mikki, Minni ja pluto ja sit siel sisällä oli muki, josta juon eniten teetä, (yleensä se on tee mitä juon, jos juon lämmintä) Aku Ankka pöytäkello ja jossakin kaapissa on seinäkello, jossa on Mikki, Mikki kynätelinen, pari Aku aiheista magneettia ja Aku aiheisia hahmo "mötiköitä", (joskus tullut pääsiäismunista) muutamia Aku palapelejä, Ankkarock kiitos, en olisi muistanut monia muitakaan mitä tässä olette maininneet, mutta tuo Aku aiheinen muovikassi oli kyllä sellainen jota en itse olisi muistanut eli sellainenkin löytyy, omia Aku töitä, Kulkuri pehmo, Aku Ankka kansiot? (ei tietääkseni lukemista joten hyväksyttäneen)

Huh huh mikä lista, mutta olettanen tuossa olevan ainakin lähes kaiken Aku Ankkaan liittyvän, mutta hyvin todennäköisesti kohta tulee ainakin joku mieleen, jota en muistanut...

Vierailija

Ja löytyyhän sitä aku lippiksiä jopa kolme kappaletta. Varmaan kohta tulee jotain vielä mieleen, mut ei varmastikkaan nyt... joo ei.

Vierailija

Mulla on ainaki mikki hiri kiikarit ja leimasin, 5 cm kokosia ankkahahmoja, pikkuauto jossa on päällä mikin kuva, noin 50 vuotta vanha aku ankka rekka-auto, akkari pc-peli, akkari julisteita, eräälainen akkari lautpeli, aku paita, aku ankka legoja, akkari pinssi, mikki hiiri muistipelikortit, aku laseja, aku piirrettyjä, Aku muki, Aku vyölaukku, aku postikortteja,aku tarroja ja vaikka mitä.

Vierailija

Tottahan toki fanilla on vaik mitä, Roope-lompsaa(palkinto) Roopereppu(palkinto) Roope-pankkeja pari, Aku vyölaukku(palkinto) Aku yöppäri ja Aku paitoja 4 (kaks palkintoo)kyniä ja sain vitsilahjana Aku pehmon, onpa vielä vanha pöytälamppu joka on olevinaan katulamppu sen alla nojailee Aku rennosti aika hauska.

Ja löytyy myös kummilusikka jossa Aku.

Mitähän vielä..en ny muista. :)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Julisteita, kyniä, figuureja, patsas, elokuvia ja piirrettyjä, matto, taulu, tarroja, kumeja, teroittimia, palapelejä (noin 200 palan), pleikkapelejä, muovikasseja, punainen muovikassin pitotelinepussi, jossa on kuva roope ankasta, pipoja, lippiksiä, paitoja, lampunvarjostin, mukeja, termospulloja, kelloja, minni hiiri yölamppu, omia piirroksia ja sarjakuvia, aku ankka lehtiö 3 kpl, piirrustusvihko noin 2 kpl, toinen isompi piirrustusvihko 2 kpl, ranneke ja aku ankka pinssejä noin 10 kpl, joista suurin osa on vuonna 2004 tms julkaistu pinssi akun 70 v kunniaksi.. jne..jne.jnejnejnejnejnejnejne...

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Ankkarock kirjoitti:Julisteita, kyniä, figuureja, patsas, elokuvia ja piirrettyjä, matto, taulu, tarroja, kumeja, teroittimia, palapelejä (noin 200 palan), pleikkapelejä, muovikasseja, punainen muovikassin pitotelinepussi, jossa on kuva roope ankasta, pipoja, lippiksiä, paitoja, lampunvarjostin, mukeja, termospulloja, kelloja, minni hiiri yölamppu, omia piirroksia ja sarjakuvia, aku ankka lehtiö 3 kpl, piirrustusvihko noin 2 kpl, toinen isompi piirrustusvihko 2 kpl, ranneke ja aku ankka pinssejä noin 10 kpl, joista suurin osa on vuonna 2004 tms julkaistu pinssi akun 70 v kunniaksi.. jne..jne.jnejnejnejnejnejnejne...

Nyt kun luin adzin viestin niin lisään mukaan:

pehmoja lusikoita yksi roopereppu.. ei sitten muuta.. akulompsakin pitäisi jost.. saada..

PS. Nyt moikka. Kirjoitan vielä suunnilleen yhden viestin ennen kuin lähden lenkille koiran kanssa..

PPS. Kirjoitusvirheitä on varmaankin paljn sillä olen mummon miniläpärillä. :D

Vierailija

Ja nii, löytyyhä multakin aku lippiksiä kolme kappaletta ja ankka pehmoleluja neljä ja pinssejä. tattis Ankkarock.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat