Kaaikki tänne päinn!!!!!!!!!!! TÄNNE PÄIN! JUTELLAAN!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Vitsi mitä järkee kiroilla näillä sivuilla! törkeetä...

Kommentit (6)

Vierailija

Kannattaisiko lukea ohjetopic topicien tekoon?! :@ Jos et ole lukenut mene lukemaan. Se löytyy nettisivut osiosta. Eikä saa tupla- tai triplapostata (tarkoittaa monen viestin lähettämistä peräkkäin). Ja chattailly on kielletty, jos sitä meinasit tehdä tässä topicissa, eli lue myös keskusteluohjeet. Lause alkaa myös isolla kirjaimella, käytä pilkkuja ja pisteitä.

Tervetuloa vaan näille sivuille, toivottavasti sinusta tulee hyvä käyttäjä, etkä kirjoita turhia aiheita ja käyttäydyt hyvin.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ymmärrän, että olet uusi täällä, mutta tässä pari neuvoa ennen kuin teet uuden topicin. Älä käytä caps lockia ja otsikkoa voisit miettiä vähän kauvemmin. Otsikkoon riittää yksi !-merkki. Tässä ei ole mitään ideaa mikä tämän topicin tarkoitus on? Lue ennen topicejen tekemistä ohjeet topicien tekoon ohjeet.

Ei ole järkeä todellakaan kiroilla, mutta olisit voinnut kertoa sen vaikka off-topicissa ja kertoa sielä asiasi.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aivan turha keskustelu eli topic!! Yleiseen jutteluun on jo varattu Off topic, joten se on ensimmäinen peruste tämän topicin turhuudelle. Aivan oikeasti, topiccien teossa ei ole kyse siitä että jokaiselle pikkuasiallekkin pitäisi saada oma topic. Vieläpä moneen kertaan. :@ (6) Ei niin. Lue Naputtaja Rosa4tehwinin tekemä Ohjetopic topiccien tekoon -topic ja sisäistä se myös. Sen lisäksi välttämätöntä luettavaa ovat SÄÄNNÖT. Niitä juuri rikot tupla-/triplapostaamalla, eli lähettämällä monta viestiä peräkkäin!! Aloitusviestikin ON PAKOSTI oltava SELKEÄ ja KATTAVA, eikä suinkaan mikään muutaman sanan näpertely. Se, että kaikki ymmärtävät perinpohjaisesti heti jo aloitusviestistä, että mistä siinä kyseisessä topicissa on kyse, on yksi monista HYVÄN topicin kriteereistä. Tämä topic ei valitettavasti ja rehellisesti sanoen niitä täytä alkuunkaan. Mutta älä suutu tästä, sillä en tarkoita olla mitenkään ilkeä sanoessani suht.suoraan näistä asioista. Niin ja se tärkeä asia vielä, että omaan topicciin EI saa KERJÄTÄ viestejä millään tavalla. Kyllä käyttäjät vastaavat jos vastaavat. Jos kerkeävät tai jos haluavat vaihtelevista syistä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat