Onko tohtori stattinen turha hahmo mikki sarjakuvissa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eise nyt ihan turha ole mut vähän tylsä mutt jos muistatte sen pitkän sarjakuvan jossa kaikki hahmot meni myyttiselle saarelle misä oli ns. taruolentoja ni siinä se oli hyvä ehkä yksi parhaista

Kommentit (12)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En sanoisi niinkään. On hän varmasti jotain hyödyllistäkin keksinyt, ja hänen ansiostaan Mikki joutuu välillä hulvattomiin seikkailuihinkin. Mutta on hän joskus vähän tylsäkin. Pelle voittaa hänet aivan 100-0.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ei, ei, ei ja vielä kerran ei. Eli Staattinen ei ole turha hahmo vaikka niinkuin A-F13 sanoi jo, kaikilla hahmoilla on huonotkin tarinansa. Mutta kaikilla on myös hyvätkin tarinansa. Mun mielestä siitä ei tulis mitään jos Pellestä tulis Mikin apuri/keksiä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Ei, Staattinen tuo tarinaan mielenkiintoa, eikä hän mitenkään voisi olla turha hahmo. Paitsi tietysti silloin, kun häntä käytetään vain yhdessä tai kahdessa ruudussa. (Ristiriitaista, eikä..?)

Vierailija

Ei mikään hahmo ole turha. Tokihan jotkut voivat olla tylsiä, mutta ei kukaan ole turha! Esim. Mitä jos Roope-setä olisi jonkun mielestä turha ja se sen takia poistettaisiin. Jäisi kuule aika monta sarjaa tekemättä. Ja sama koskee Tohtori Staattista!

Vierailija

Voiko joku kertoa miksi Staattinen olisi huono hahmo.

Tämä on aikas turha topic. Voisi tehdä vaikka topicin missä kysyttäisiin onko Aku turha hamo Roppe tarinoissa? Kaikilla hahmoilla on huonoja tarinoita ja kaikilla hahmoilla on hyviä tarinoita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat