(17b6e461-5586-4ef2-bb73-8e8e1bfc0f2f) - 17b6e461-5586-4ef2-bb73-8e8e1bfc0f2f

Vierailija

Hyvä Akkari tulossa. Mielestäni tuo Barksin sarja on noista paras.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

kiva kun akkarissakin julkaistaan nykyään tammikussa carl barks tarinoita ja tämän vuoden alussa vieläpä kakskin lisää vaan... :)

Vierailija

Pim vain teillekin! sanasta tiedän mikä sarja on tulossa mutta pidän sen jännityksenä. Se on minusta yksi Carl Barksin parhaista.Odototan innolla jo seuraavaa akkaria,koska se tulee jo keskiviikkona.

Vierailija

Barksin sarja ei nyt olisi ollut niin välttämätöntä, mieluummin jotakin uutta. Pat ja Carolkaan eivät pahemmin innosta, mutta sen sijaan Ferraris vaikuttaa mukavalta, niin kuin aina miellyttävä Vicarkin.

Vierailija

Hyvä lehti. Aku kertoi ihan itse erikoisella tavalla olevansa helposti hypnotisoiva tarinan lopussa eikä edes tajunnut sitä joka oli hauska juttu.

Vierailija

Mainiosti on vuosi lähtenyt Akujen saralla liikkeelle. Kolme loistavaa lehteä! Uusimmassa oli taas hieno talvinen tarina with Vicarin loistavat piirrokset. Barksin "Vaarallisen lelun" olen lukenut ennemmin vain jostain murrealbumista. Andrea Ferraris taas tykitti huikeilla piirroksillaan...Lisää vain akkareihin hänen piirtämiä tarinoita, jos mahdollista! ;). Luukkuun (tai no postilaatikkoon) tosiaan lopsahti mahtava akkari, tosin uitin sen vahingossa lumessa, mutta onneksi oli öö...nuos*****men vastakohtaista lunta maassa niin se ei kastunut...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat