Pulmatehtävä-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä tämän topicin idea on, että keksitään jokin pulmatehtävä/arvoitus/kompakysymys tai muu vastaava joka seuraavan käyttäjän tulee ratkaista.

Oikein vastannut saa laittaa uuden tehtävän.

Tässä ensimmäinen helpohko tehtävä:

Kerrostalossa on kaksi parveketta. Toisella parvekkeella on viisi ihmistä ja toisella kuusi. Kuinka monta ihmisiä on yhteensä?

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

JooPet kirjoitti:Sehän riippuu lasin koosta mutta veikkaan että tämä on kompa, joten sanotaan lasillinen herneitä.

Ei riipu lasin koosta, ei. Aivan, se on kompa. Ja tässä vastaus: eivät herneet itsestään sinne lasiin MENE, vaan ne pitää LAITTAA sinne.

Ja tuohon arvoitukseen vastaan että housut (taisi mennä päin mäntyä, mutta arvaus sekin).

Seuraava: Värejä vain yksi,mutta koko vaihtelee, alhaalta on kiinni, mutta silti lentelee, luonasi on paistesäällä, mutta sateella ei näy, tuskaa se ei tunne, eikä haitaksikaan käy. Selvittäkääpäs tämä.

Vierailija

Hyvä on kerron oikean vastauksen, koska monet ovat tätä jo yrittäneet ratkaista. Rosa4tehwin, vastauksesi pitää paikkansa ja se on aivan yhtä mahdollinen kuin oikea vastaus. Tämä oikea vastaus on kuitenkin paljon paljon yksinkertaisempi.

Ja tässä se tulee: Auto, johon mies ammuttiin on tietenkin AVOAUTO! Toisin sanoen, siinä ei ole kattoa, joten miestä olisi helposti voitua ampua päähän. Ja Darfunhan tämän jo tiesikin.

Seuraava: Mies, joka asuu 12 kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa, menee joka aamu suoraan hissillä alas. Töistä tultuaan hän menee hissillä kuudenteen kerrokseen ja kävelee loppumatkan portaita. Eräänä päivänä on sateinen keli. Silloin mies menee töistä tullessaan hissillä ylös asti. Miksi näin?

Vierailija

Hienoa, ne ovat housut!!!!

Arvoituksesi vastaus on tietenkin VARJO!

Seuraavaksi tällainen: Kuka osaa kaikkia kieliä?

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

JooPet kirjoitti:Seuraava: Vanha mies käveli metsässä ja istahti puunrungolle. Kuinka vanha mies oli? (uudestaan kaiken varalta)

Tässähän ei kysytä vanhan miehen ikää, vaan sitä kuinka eli miten hän oli puunrungolla, joten hän istui puunrungolla. Eli hän oli istuvillaan...

Miksi poliisi pitää pamppua aina vasemmassa kädessä?

Vierailija

Koska asiakas on aina oikeassa...

Seuraava: Ei alkua eikä loppua mutta mahtuu pienimpäänkin taskuun. Mikä se on?

Vierailija

ei nyt tule mitään kompia mieleen mutta koulussa me saatiin yrittää ratkaiste jotain "Einsteinin arvoitusta" joka oli aika vaikea.

Vierailija

Laitanpa uuden samalla kun nostan tämän... Voitte miettiä myös edellisiä.

Nxt: Kelmien ja ritarien saarella kelmit valehtelevat aina ja ritarit puhuvat aina totta. Mitä saaren asukkaalta kannattaa kysyä jos haluaa tietää onko asukas kelmi vai ritari? HUOM: Heitä ei voi erottaa ulkonäöstä. Tämä ei myöskään ole kompa.

Vierailija

No kun kukaan ei vastannut tähän, niin laitan sen uudelleen: Eräs miekkonen oli saapastellut jalokiviliikkeen edessä, ja vilkuillut koko ajan ympäriinsä. Hän tapasi hyvän kaverinsa, ja he menivät miekkosen kotiin. Tunnin kuluttua jalokiviliike oli ryöstetty!. Myyjä väitti, että oli nähnyt miekkosen ja hänen kaverinsa ryöstämässä liikettä. Mutta miekkosen, eikä hänen kaverinsa kotoa, eikä taskuista löytynyt jalokiviä. Kuka voi olla varas?

Vierailija

No olisiko mittanauha...se kelautuu takaisin.

Seuraava: Kiertää, kiertää puuta muttei väsy koskaan. Mikä se on?

Vierailija

Kumpikin pieleen koska kuljettaja oli autossa ja ovet olivat lukossa niin kuin tuossa jutussa sanotaan.

Arvailkaa vain...

Vierailija

JooPet kirjoitti:No siis tuohan voi olla kuka vaan jos sitä ajattelee järkevästi. Ne tyypit on voinut ryöstää sen ja laitannu vaan kamat muualle piiloon. Tai omistaja on voinut yrittää vakuutuspetosta tai jotain ja pölliä itse ne helyt ja syyttää tyyppejä. Sitä paitsi syyllisenhän voisi katsoa vaikka valvontakamerasta. Kai sellainen on siellä... Mutta jos se on kompa niin en kyllä tajua...<br />

Tässä yksi lisää: Mies, joka asuu 12 kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa, menee joka aamu suoraan hissillä alas. Töistä tultuaan hän menee hissillä kuudenteen kerrokseen ja kävelee loppumatkan portaita. Eräänä päivänä on sateinen keli. Silloin mies menee töistä tullessaan hissillä ylös asti. Miksi näin?

No tuohan on aivan helppo.:)

Yleensä mies ei mene 12. kerrokseen asti sillä hän yltää vain ja ainostaan 6. kerroksen nappulaan, ja sateisena päivänä hänellä on sateenvarjo mukana ja hän yltää sillä painamaan 12. nappulaa.

Vierailija

No siis tuohan voi olla kuka vaan jos sitä ajattelee järkevästi. Ne tyypit on voinut ryöstää sen ja laitannu vaan kamat muualle piiloon. Tai omistaja on voinut yrittää vakuutuspetosta tai jotain ja pölliä itse ne helyt ja syyttää tyyppejä. Sitä paitsi syyllisenhän voisi katsoa vaikka valvontakamerasta. Kai sellainen on siellä... Mutta jos se on kompa niin en kyllä tajua...

Tässä yksi lisää: Mies, joka asuu 12 kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa, menee joka aamu suoraan hissillä alas. Töistä tultuaan hän menee hissillä kuudenteen kerrokseen ja kävelee loppumatkan portaita. Eräänä päivänä on sateinen keli. Silloin mies menee töistä tullessaan hissillä ylös asti. Miksi näin?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat