Barksin sarjat 2008

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tämän topicin tarkoitus olisi,että tänne kasattaisiin kaikki vuonna 2008 tulevat Barks-sarjat. Tämä siksi,ettei niistä jokaisesta tehtäisi omaa topiciaan. Ja niitä kun aika paljon tulee. Eli tänne laitetaan Kulmikkaista Munista lähtien KAIKKI Barksin tarinat tänä vuonna. Ja arvostelut ovat pakollisia. Ilman kunnollista viestiä,on tähän topiciin turha osallistua. Ja jos teillä on jotain valittamista niin jos syy on hyvä,voidaan tämän topicin antaa hautautua. Siihen kuitenkin tarvitaan PÄTEVÄT PERUSTELUT. Tässä oma arivioni tämän vuoden Barkseista:

Kulmikkaat Munat: Klassinen Barks-tarina ilman Roopea. Roopen poissaolo oli tarinan juonelle hyväksi. Tarinan jouni ja piirrokset olivat loistavat. Vahva ehdokas Vuoden sarjaksi 2009.

Arvosana:10-

Vaarallinen Lelu: Loistava kymmensivuinen. Kymmensivuisethan ovat kokonaan oma alansa,sillä se on liian lyhyt sivumäärä kunnon seikkailuun,mutta liian pitkä vitsisarjalle. Tämän taiteenalan Barks osaa,ja sen huomaa. Mukavan yksinkertainen sarja.

Arvosana:9+

Kommentit (10)

Vierailija

Tässä mun arvostelut kahdesta ensimmäisestä tänä vuonna ilmestyneestä Barksin tarinasta:

Vaarallinen lelu: Todella hyvä tarina ja ratki riemukas, sillä Aku on niin hauskan näköinen kun se haluaa periä siltä körmyltä sen pienen summan. Lisäksi juoni etenee juuri hyvin vayhdikkaasti ja tapahtumia riittää.

Arvosana: 10-

Kulmikkaat munat: Klassikko, olen lukenut ties kuinka monta kertaa mutta jkasoi sen silti lukea ja arvosana verrattuna siihen mitä annoin kun luin sen ensimmäisen kerran on laskenut vain miinuksella joka tulee siitä että sen on lukenut niin monta kertaa että se kerta ei ollut enään niin mahtava mutta olihan se pakko lukea.

Juoni etenee hyvin, ja tapahtumia ja hauskoja tilanteita sattuu sopivasti.

Arvosana: 9½

Vierailija

Kulmikkaat munat:

Loistavaa lukemista. Hyvin mukaans atempaisevaa pituudensa vuoksi. Loistava juoni ja hyviä pikkuvitsejä. Roopen puuttuminen on sääli, mutta eivätkös Aku ja kumppanit olleet myös hakemassa kulmikkaita rikkaksia kanojen muodossa, (ellen väärin muista) joten hehän korvasivat ikään kuin Roopen... Joka tapauksessa loistava tarina!

Arvosana: 10

Vaarallinen lelu:

Täynnä hupaisia vitsejä, mutta en juuri pidä tuollaisista kymmensivuisista. Mukavahan ne on lukea keskiviikkoisin, koulun jälkeen, ennen läksyjen tekoa, syöden samalla mandariineja, mutta siihen niiden lukeminen sitten jää. Tavallaan tarina hukkuu massaan... Ainakin minusta. Kulmikkaisiin muniin tulen palaamaan vielä monesti, mutta Vaarallista lelua tuskin luen enää uudestaan, koska se on niin lyhyt ja pikkuinen hupi tarina joka ei juuri tempaise mukaansa... Tämä siis vain minun mielipiteeni...

Arvosana: 9+

Vierailija

Kulmikkaat munat oli tosi hyvä sarja. Jännä tarina jossa oli paljon hauskoja hetkiä :D + Ankanpojat puhalteli niitä purkkapallojaan :D

Arvosana: 9+

Vaarallinen lelu oli LOISTAVA! Alku oli kiva ja kun aku meni hakemaan sitä kymppiänsä sieltä roopen verolaiselta oli HUBA kohta :D Bonuksena PIM olet hypnotisoitu jäi mun päähän soimaan :D

Arvosana: 10

Vierailija

Tämänhän voisi pitää pinnalla,ettei enää tulisi topiceja tyyliin, että "Oliko Vaarallinen lelu hyvä". Ja tänne sitten niitä arvosteluja kun Barksia tulee lisää.

Vierailija

Vai että "vuonna 2008 tulevat Carl Barksin tekeleet". Jos en väärin ole laskenut, nyt mennään jo vuodessa 2009^^

Minusta Barkin kulmikkaat munat on hyvä sarja. Voisi sanoa yhdeksi mestarin parhaiksi töiksi. Juoni on varsin johdonmukainen, ja saa siksi numeroksi 9½.

Vaarallinen lelu on hauska ja hyvin mielikuvituksellinen tarina. Varsinkin kun Aku yrittää epätoivoisesti hypnotisoida sitä jonka piti maksaa Roopelle kymppi. : )

Takaisin Klondikeen:Todella hyvä Barksin tarina ja vielä koko akkarin pituinen! Pidin tästä tarinasta todella paljon. Tuo mieleen täällä järjestetyn kultaryntäyksen. Myös tämä on vahva ehdokas.

Arvosana:10

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Vai että "vuonna 2008 tulevat Carl Barksin tekeleet". Jos en väärin ole laskenut, nyt mennään jo vuodessa 2009^^<br />

Minusta Barkin kulmikkaat munat on hyvä sarja. Voisi sanoa yhdeksi mestarin parhaiksi töiksi. Juoni on varsin johdonmukainen, ja saa siksi numeroksi 9½.<br />

Vaarallinen lelu on hauska ja hyvin mielikuvituksellinen tarina. Varsinkin kun Aku yrittää epätoivoisesti hypnotisoida sitä jonka piti maksaa Roopelle kymppi. : )

Ehheh. ^^ Sattui pienimuotoinen kömmähdys. Eli vuoden 2009 sarjat,anteeksi virheestä.Vuosi 2009 EI 2008. Pahoittelut virheestä.

Vierailija

2009 vuodesta ei vielä ole paljoa kerrottavaa, mutta pakko sanoa, että Kulmikkaat munat-tarinat oli hiukan huono valinta vuoden klassikoksi. Tarina on kyllä hyvä, sitä en kiistä, mutta julkaistu jo monessa julkaisussa. Vaarallinen lelu oli aivan mahtava Barks 10-sivuinen.

Vierailija

On kyllä tuo Vaarallinen lelu suosittu. Olisin arvellut, että Kulmikkaat Munat olisi suositumpi, mutta ehkä se siinä on, että nii monessa julkaisussa on jo ilmestynyt.

Ehheh. ^^ Sattui pienimuotoinen kömmähdys. Eli vuoden 2009 sarjat,anteeksi virheestä.Vuosi 2009 EI 2008. Pahoittelut virheestä.

Jaa, no sitten.

Kulmikkaat munat:Mielestäni se oli tosi kiva sarja. Hyvin oli joitakin hauskoja kohtia.

Arvosana:9-

Vaarallinen lelu:Mielestäni todella hyvä sarja Barksilta. Erittäin paljon hauskaa kuten se, että Aku luuli voivansa hypnotisoida Roope-sedän antamaan hänelle ison rahapussin tai kun hän yritti hypnotisoida Ralle Rautanyrkin nyrkin maksamaan kympin. Todella hauska sarja ja vahva ehdokas vuoden sarjaksi.

Arvosana:10

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat