Arpin Lusene

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin Arpin Lusene eli oikein sanottuna mustaritari mustassaritarissa siisti puoli on se että se voi miekallaan rikkoa mitä tahansa.

Sivut

Kommentit (23)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni mestaripiirtäjän hieno neronleimaus. Vaikka rikollinen onkin. Ja tämä mestaripiirtäjä on tietysti Don Rosa, hänhän se on Mustaritari-hahmon keksinyt.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Sitä pitäis olla enemmän, vaikka ees jonkun toisen tarinassa kuin Rosan... Se ei tietenkään olis yhtä hyvä, mutta kummiski olis ees jotenkin...

Sen miekkansa lisäks se voi myös slurpata minkä läpi tahtoo,vai mitä?

Kiva hahmo kaiken kaikkiaan.:)

Lisää Rosaa Akkariin!!!

:D:G

Vierailija

salami kirjoitti:Mielestäni mestaripiirtäjän hieno neronleimaus. Vaikka rikollinen onkin. Ja tämä mestaripiirtäjä on tietysti Don Rosa, hänhän se on Mustaritari-hahmon keksinyt.

Totta salami

Vierailija

Arpin Lusene on kyllä kolmessa tarinassa. Luettelen ne tähän:

-Musta Ritari

-Musta Ritari slurpppaa jälleen

-Hakkaa päälle!

Noissa tarinoissa hän esiintyy.

Pidän kovasti Lusenesta ja Mustasta Ritarista, ainoa harmi on se että sitä näkyy niin vähän. Hän pystyy Kertalaaki:lla päällystetyllä haarniskallaan kävellä seinien läpi.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: RE:Arpin Lusene

ansaaku - 19.04.12 04:25 (ID 914615)

Ei joka asiata tarvii tehä topaa mees kattoon tätä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Niin ansaaku sinähän et koskaan ole turhia topiceja tehnyt. Esim tässä:http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/ketju/26987/top10_pelit_/vies.... Mutta kaikkihan joskus niitä tekee (kai).

Mutta Arpin Lusene on minusta hyvä hahmo!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat