Tarina: Seikkailu Etelä-Amerikassa

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, tämähän alkaa mennä naurettavaksi, jokainen pistää tänne omaa tarinaansa.. : ) Minäkin sitten.. :P Eli, tarinan nimi on Seikkailu Etelä-Amerikassa, ja se on julkaistu Ankkiksessa ennemmin. Ei vielä tosin ihan loppuun, mutta pitkälti. Siellä ei ole kovinkaan suurta suosiota saavuttanut, toivottavasti täällä enemmän. Ensimmäinen osa on perin huono ja lyhyt, kuitenkin toivoisin kommentteja.

Prologi

Tupu, Hupu ja Lupu nauttivat kesäloman ensimmäisestä päivästä täysin voimin. Akukin oli iloinen, sillä pojat eivät enää olleet kiukkuisia liikojen läksyjen vuoksi. Kun pojat tulivat kotiin, Aku kysyi heti, että mikä olikaan todistuksen arvosana. Hän meni sisälle viemään kamansa, kun puhelin soi. Hän vastasi, ja melkein pelästyi puhelimen kovaa ääntä.

"Jaa... Poojaat! Tulkaa puhelimeen, Roopella on jotain asiaa teille."

"Kyllä, Aku-setä. Tulossa ollaan.", vastasivat pojat yhteen ääneen.

Aku näytti hiukan hermostuneelta, mutta ei tietoisesti kuitenkaan tuntenut olevansa hermostunut. Jostakin syystä Roopen soitto vain oli tehnyt Akun hermostuneeksi, ilman mitään erityistä syytä.

Pojat kiirehtivät puhelimen luo nopeasti, ja puhuivat hetken aikaa, kunnes sulkivat puhelimen...

"No, mitä siellä oli?" Aku kysyi.

"Et ikinä arvaa!" Tupu sanoi.

Tupu kertoi, että Roope oli sanonut vievänsä pojat etelään, samalla kun hän itse olisi hoitamassa liikeasioita, pojat saisivat oleskella uima-altaassa ja juoda virvokkeita.

Aku kysyi, että minne pojat olisivat tarkemmin lähdössä.

"Rio de Janeiroon! Eikö olekin mahtavaa!" Lupu huusi.

"Mut- Mutta... Sinnehän on noin 8000 kilometriä täältä Ankkalinnasta...", Aku änkytti.

"No, mitä niin ihmeellistä juuri siinä on...?" Hupu kysyi. "Olemmehan me monta kertaa ennenkin matkanneet Roopen kanssa, ja hän tulee siis hakemaan meitä kello 07.30."

Aku näytti taas olevan hiukan kahden vaiheilla. Hän pohti jonkun aikaa, ja lopulta pojat saivat myöntävän vastauksen.

"No, pistän aamupalan kello kuudeksi." Aku sanoi. "En minä kuole ikävään... Heh... Mutta, nyt menette nukkumaan, muuten ette jaksa huomenna nousta.", Aku vielä huomautti.

"Joo, nukkumaan, mennään vain äkkiä, niin aamu tulee nopeammin!" Tupu ehdotti muille.

"Okei. Pakkaan teidän kamanne aamuksi...", Aku vakuutti.

Pojat menivät nukkumaan innostuneina, mutta väsyneinä. He kuvittelivat aurinkoiset rannat, jonne voi juosta heti mehukkaan aamupalan jälkeen, joka on nautittu ihanassa hotellissa. He eivät kuitenkaan arvanneet, mikä heitä kuitenkin odottaisi.

Siinä on, kommentteja vain kaivataan. Tämä muuten on ensimmäinen topiccini sitten marraskuun.. : )

Kommentit (7)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Luku 1: Matkaan

Aamulla pojat heräsivät kuuden aikaan, kun Aku tuli herättämään heidät väsyneenä itsekin. Aku oli pakannut poikien tavaroita koko yön, ja siksi hän meinasi nukahtaa joka askeleella. Pojat menivät alakertaan syömään Aku-sedän laittamaa aamupalaa. He olivat tosi innostuneita, pääsisivät sentään Brasilian lämpöön.

"Mennään suunnittelemaan lähtöä!" Tupu sanoi melkein kiljahtaen.

Pojat menivät huoneeseensa, ja ottivat uuden, Aku-sedän ostaman Amerikan kartan esille. Aku oli sanonut että sen avulla he voivat katsoa maisemia lentokoneesta tietäen samalla, missä ovat.

"Sinne tosiaan on matkaa melkein 10 000 kilometriä... Hurjaa!" Hupu huudahti.

"Niin, tosiaan matkasta tulee pitkä, mutta kiva", Hupu sanoi, ja kuuli Roopen äänen alakerrasta. Aku huusi pojille, että tulisivat alakertaan, ja niin pojat ryntäsivät sinne salaman nopeudella.

"Terve, pojat!" Roope sanoi iloisena. "Meillä ei ole aikaa hukattavana, mennään!"

"Okei. Moikka, Aku-setä!" Pojat huusivat Akulle iloisina ja ottivat matkalaukut eteisestä.

Pojat ja Roope menivät Roopen jeeppiin, joka näytti sitä, että voisi räjähtää milloin tahansa. He lähtivät jeepillä menemään kohti lentokenttää, mikä oli jossain 10 kilometrin päässä Akun kodilta. Auto tärisi ikävästi, mutta se ei poikia haitannut.

Jonkun ajan kuluttua he saapuivat lentokentän laitaan. Kentällä oli paljon erikokoisia ja värisiä lentokoneita.

"Ohhoh", Roope sanoi. "Tuolla on Rubinstanin maharada! Voisin vaihtaa hänen kanssaan pari sanaa, menkää te jo koneeseen, se on tuo tuolla keskellä."

Pojat menivät kentän keskellä jököttävään punaiseen koneeseen. Kuului laukaus. Pojat säpsähtivät pystyyn, ja yrittivät nähdä jotain, mutta aamun sumuinen ilma, ja hyytävä pimeys esti kokonaan ulos katsomisen.

Jonkun ajan päästä Roope tuli paikalle. "Yääh! Se ei ollutkaan Rubinstanin maharada, vaan joku rikollisliigan pomo! Sitten alkoi raivota, ja ampui vielä perääni. Kuulin jotain heidän puheestaan. Kuulin sanat "Onko homma varma"."

"No, ehkä he olivat vain joitain rahtaajia, joilla on liikaa työtä ja ovat siksi vihaisia, ja ase taas laukesi vahingossa", pojat ehdottivat. "Pääasia, ettei osunut sinuun!"

Roope meni koneen ohjaamoon, ja niin he lähtivät matkaan. Lentokoneen vauhti kiihtyi kiitoradalla, vaikka se olikin kovin muhkurainen. Sitten he jo nousivat ilmoihin.

Pojat olivat edellisenä yönä nukkuneet aika vähän, ja he kysyivät Roopelta, että saisivatko nukkua vähän aikaa.

He saivat myöntävän vastauksen, ja vaipuivat syvään uneen.

Pahoittelut luvun kömpelyydestä, ja vielä aika tylsä luku, mutta nyt kyllä toivoisin kommentteja, jopa enemmän, kuin tuo kaksi.;)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Saa varmaan kommentoida?

Hieno tarinan alku Akuhullu!

Mutta. Ensinnäkin Aku olisi tietenkin itse tuppautunut mukaan Rio de Janeiroon, jos Roope ei määräisi mitään töitä. Siihen olisi voinut keksiä vaikka, että Akulla on liikaa töitä margariinitehtaalla tms. Toisekseen ei kai Aku pakkaa mielissään poikien matkalaukkuja eikä varmasti nouse kuudelta. ;);) No joo...

1. luku, "Matkaan" on jo parempi, mutta miksi rahtaajalla olisi ase? Aavistelen jotain...Pitäisikö mennä Ankkiksesta lunttimaan.. ;)

Kuitenkin ihan hyvä alku mielestäni.

Vierailija

Hieno alku. Pitäisi mennä Ankkiksen puolelle lunttimaan. No odottelen seuraavaa osaa innolla sitten Ankkiksessa.

Vierailija

Näyttää hiukan oudolta, kun täällä on jo neljä tarinaa. Nämä ekat ei ihan tulevien veroisia ole, mutta muuten ihan näpsäkkä prologi.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pitäisi tulla tälle foorumille samanlainen osio kuin Ankkiksessa, eli "Jatko- ja Fanitarinat" tms. Sellaiselle olisi mukava kirjoitella. Kiitoksia kommenteista, lisää vain niitäkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat