Tarina:Betonin metsästäjät.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kirjoitan joka keskiviikko uuden luvun joten pysykää ajanhermolla toivottavasti tykkäätte tästä. Luku 1.Rahasäiliön hiushalkeamat. Roope oli uimassa rahoissaan aamulla tavalliseen tapaansa mutta yhtäkkiä kuului SKRIKS!Roope huudahti HUI ja ajatteli "Se ei ollut rahojen ääni"häntä alkoi hieman pelottaa.Sitten hän mietti oliko se setelen ääni Roope rapisteli vuoden 1899 seteliä ja ajatteli "se ei ollut setelienkään suloinen rapina."Sitten Roope tiirasi seiniin ja hän huomasi että niissä oli hiushalkeamia "Nyt minua vasta alkaa pelottaakkin.Taidan soittaa Akulle ja sanoa että lä demme ulkomaille etsimään maailman kestävintä betonia."

Kommentit (9)

Vierailija

Luku 2 Kotisohvalta Kiinaan Kun Roope soitti Akulle mutta se menikin vastaajaan "Se kelvoton nukkuu."Roope ajatteli."Ei kai muu auta kuin mennä itse herättämään se uni keko."Roope tuhisi vaappuessaan kohti pää ovea.Kahdenkymmenen minuutin kuluttua Roope pimpotti Paratiisi tie kolmentoista ovikelloa.Aku,Tupu,Hupu ja Lupu tulivat avaamaan "Voitko auttaa vanhaa raihnasta setääsi?"Roope kysyi.K-kyllä.Aku änkytti.HYVÄ!JA SITTEN KYLMIIN TOSI ASOIHIN!TULETTE MUKAANI KIINAAN TAI TRIPLAAN VELKA LISTASI!!!"Mutta pojilla on Sudenpentu leiri."EI MITÄÄN MUTTIA JA ON SIINÄ LEIRIÄ KERRAKSEEN KUN LÄHDEMME KIINAAN!Roope huusi.Selvä Aku sanoi.Puolen tunnin kuluttua Roope tilasi viittä lippua Kiinaan.Kun he lensivät Ranskan yllä Aku kysyi Miksi lennämme Kiinaan?"En vastaa sillä täällä voi olla sellaisia jotka voisivat käyttää tilaisuutta hyväkseen. Kerron vasta Kiinassa.Roope sanoi.Kuuden tunnin kuluttua he tulivat Shanghain lentokentälle.Kun neljä ankkaa ja yksi klaaninsa viimeinen kävelivät Shanghain keskustassa Roope vilkuili koko ajan ympärilleen.Yhtäkkiä Aku huomasi korukaupan ja juoksi sitä kohti siinä toivossa että hän voisi ostaa sieltä Iinekselle lahjan.Mutta sitten hän muisti että taskunpohjalla oli vain 40 senttiä Ankkalinnan valuuttaa.Lupu huomasi pankin jossa he voivat vaihtaa roponsa Kiinan valuutaksi.Kun he olivat käyneet pankissa Roope juoksi betoni kauppaan jonka isku lause oli "kestää vaikka nitro clyseriininkin"hän puhui kauppiaalle Kiinaa mutta yhtäkkiä Roope huojui keppinsä varassa.Kauppias kysyi pojilta "Tai long hai to vei?"ja pojat tietysti vastasivat "ti to see hai to vei?ja kauppias vastasi "999999999"Roope sanoi Hetkinen otan tiilen muotoisen palan tuota superbetonia ja vertaan sitä muihin."okay"kauppias sanoi.Sitten ankat lähtivät aavikolle.Kymmenen aavikolla kävellen vietetyn tunnin päästä Aku huomasi keitaan juoksi sitä kohti ja huusi VETTÄÄ!!!Hupu näki keitaalla ihmisiä. Kun Aku tuli ihmisten kohdalle ne kääntyivät ja paljastuivat AAVIKKO ROISTOIKSI!

Vierailija

Luku oli parempi kuin ensimmäinen, mutta jokin mättäsi. Pituus oli jo kyllä parempi ja kuvailua löytyi hiukan enemmän. Kuvailua voisit kuitenkin vieläkin lisätä ja teksti on hieman epäselvää. Annan sinulle siis neuvon: älä tee lukuja kiireellä vaan ajattele tarinan juonta ja sitä miten se tulee etenemään. Älä vain kirjoita eteenpäin ja kirjoita tarinaan mitä mieleen putkahtaa vaan ajattele mielikuvituksella. Itsellänikin meni oman tarinani, joka tänne nyt ilmestyy tekemisen kanssa yli kaksi kuukautta, joka on suhteellisen pitkä aika.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä luku ei ole mielestäni paljoakaan ensimmäistä parempi. Ensimmäisessä luvussa tekstin ymmärsi tätä paremmin. Nyt vaikeuksia siinäkin. Yhdyssanoja ei oltu huomioitu, ainakin 15 yhdyssanavirhettä löysin. Esimerkiksi "Aavikko roisto", "Paratiisi tie" sekä "betoni kauppa" ovat yhdyssanoja. Lisäksi haittaa, kun rivitystä ei ole. Tarinaa on hankala lukea. Lisäksi todella monet pisteet, sekä pilkut puuttuvat. Yritäppä niitä parantaa, tai jättää tarinat tekemättä tänne.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Tämä luku ei ole mielestäni paljoakaan ensimmäistä parempi. Ensimmäisessä luvussa tekstin ymmärsi tätä paremmin. Nyt vaikeuksia siinäkin. Yhdyssanoja ei oltu huomioitu, ainakin 15 yhdyssanavirhettä löysin. Esimerkiksi "Aavikko roisto", "Paratiisi tie" sekä "betoni kauppa" ovat yhdyssanoja. Lisäksi haittaa, kun rivitystä ei ole. Tarinaa on hankala lukea. Lisäksi todella monet pisteet, sekä pilkut puuttuvat. Yritäppä niitä parantaa, tai jättää tarinat tekemättä tänne.

Samaa mieltä Akuhullun kanssa.

Tunnustaudun, että aloitin tämän tarinoiden kirjoittelun Akkarin sivuille. Se oli ehkä virhe. Säästän jatkossa omat tarinani Ankkikseen.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hei älkää nyt oikeasti tehkä näitä turhia tarina-topicceja!! Nämä täyttävät vain foorumin, eivätkä hyödytä kyllä ketään. Päätä saa käyttää, kun topiccia tekee. Ja sitä kun käyttää niin ei tule tällaisia topicceja.

Olisi kyllä erittäin mielenkiintoista kuulla mitä Wonderlust sanoo näistä Tarina-topiceista.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ei mitenkään pahalla nyt, mutta tarina melko ala-arvoinen. Pisteet ja välit puuttuivat kokonaan. Luku hirvittävän lyhyt. Ei paljoa kuvailua, eikä rivitystä. Tekstikin melko epäselvää. Juoni taas on ihan hyvä, joten hiopata sitä vielä ja parantele tarinaa niin hyvä tulee.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat