(c9b564bc-d4bb-41b3-9bcd-46cd7c4ef9dd) - c9b564bc-d4bb-41b3-9bcd-46cd7c4ef9dd

Vierailija

This thread contains comments for topic "c9b564bc-d4bb-41b3-9bcd-46cd7c4ef9dd" (id=c9b564bc-d4bb-41b3-9bcd-46cd7c4ef9dd) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (65)

Vierailija

Olipa tosi hyvä Akkari! Jippes on yksi suosikkipiirtäjistäni, siksi olikin mukavaa lukea hänen Milla-tarinansa, jossa oli hyvä käsikirjoituskin. Myös Korhosen juttu oli mainio!

Vierailija

kivaa nähdä nähdä vanhoi tarinoita uudessa aku ankassa kun taas etsit vanhoista kansioista 4 tuntia etsiä ja daan jippes piirtää hyvän tarinan nähhtiin millainen kirken versio on amuletista kari korhonensen tarinoista tulee mieleen ensimmäinen lukemani taskari ja aku ankka. millan olisi pitänyt unohtaa 4 sivua pitemmäksi roope ankka loistava tarina milla magia tarinoita olisikivaa ja kumikalle tarinoita! kiitos tiedosta.

Vierailija

Vihdoinkin uusi blogi! Ilmeisesti oiva Akkari tulossa, Milla Magiaa olenkin eniten kaipaillut, lempihahmoihini hän nimittäin kuuluu. Ja hyvä, kun (välillä) on naisenergiaakin, sillä todella usein se on vähissä! Muttei se ole haitannut YHTÄÄN, sillä Akkarithan ovat aina hyviä!

Vierailija

Olittepa kerrankin löytäneet hyvän johtosarjan. Kiitokset siitä. Byron on yksi huomioitava kirjoittajanimi. Häntä voisi näkyä enemmänkin. Jippes on myös suosikkipiirtäjieni kärkipäätä. Kiva nähdä häneltä muutakin kuin Sudenpentuja. Muuten nykyään kaikki johtikset tuntuvat vain jäljittelevän toistaan ja ovat muutenkin juoneltaan melko ala-arvoisia. Jos saan esittää toiveita niin Andreas Pihliltä olisi kiva saada pitkästä aikaa tarina. Hän on vielä suurempi suosikkini kuin Byron. Sitten tuota Per Hedmania voisi ihan huoletta vähentää. Tuntuu, että hänen kirjoittamiaan juttuja näkee vähintäänin joka toisessa lehdessä ja tarinassa. Eikä siinä muuten mitään, mutta kun herran tarinat ovat mainio esimerkki siitä, kun työtä tehdään vain rahan takia. Tällaista minä vaan tällä kertaa....

Vierailija

Hyvä kun et kertonut liikaa, Lilli. Tuntuu jo suussa että seuraavasta Aku Ankka - lehdestä tulee aimo tujaus ankkamaisuutta ja jännitystä sivu toiseen. Daanin tarinoitakaan ei ole ilmestynyt vähään aikaan joten voimme verrata, onko hänen käsialansa muuttunut. Kuvan perusteella käsiala on oikeastaan parantunut. Toivottavasti Kari Korhonen pistää parastaan kirjoituksessaan. :D Hyvää talven jatkoa toimitukselle ja olkaa tarkkana huijarien, terroristien ja kiroilijoiden kanssa. ;vD

Vierailija

Mikshän meille ei tullut Akkaria! >=O Ärsyttää tosi paljon, ku olin koko päivän oottanu et pääsis lukeen aku ankkaa niin sit sitä ei ookkaan tullu.. :( Tulee varmaan sit huomenna....

Vierailija

Milla Magia "Rakas pakkomielle" tarina on siihen asti ihan hyvä, kun poliisit vievät Millan pois. Sen jälkeen Milla olisi voinut jäädä Ankkalinnaan, niin tarinan loppukin olisi voinut olla hyvä. Pisteet 3/5. Toisen tarinan kun lukee, niin voi ihmetellä, että miksi Mummo Ankka haluaa pitää laiskaa ja ahnetta Hansua itsellään "töissä". Arvasin, että varmaan Hansulla taas jotakin tekemistä ruokien syömisessä. Pisteet 3/5. Korhosen tarinassa Sylttylän kaksoset ovat aika häjyjä, kun yrittävät laittaa kaikki jutut Akun niskoille, mutta Akun onneksi Mummon illallisvieras oli Sylttylöiden entinen naapuri. Pisteet 3/5. Una tuhoaa kaiken, niinkuin aina, mutta tällä kertaa osaa jotenkin korjata tuhonsa. Pisteet 3/5. Carl Barksin yksisivuinen "Riistohissi" on yksi parhaista yksisivuisista. Roope on niin ovela, kun kukaan ei uskalla laskea Ankkavuorelta alas. Pisteet 5/5.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat