Onko vanhojen Akkareiden juonet hyviä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Suurin osa on aika huonoja.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Vanhoissa Akkareissa näkyy sen ajan juonet, jotka eivät olleet niin monimutkaisia kuin nykyään. Johtuu varmaan jo käytetyistä juonista, jolloin uusia ei ole helppo keksiä.

Vierailija

Se vaihtelee mielestäni aika usein. Vanhat akkarit ovat mielestäni juoneeltaan ja tarinaltaan hyviä verrattuna joihinkin uusiin akkareihin. Esim vanhoissa akkareissa Mikin ja Hessun seikkailut olivat todella hyviä ja myös jotkut akua ankka seikkailut.

Vierailija

Onhan ne vanhat hitusen parempia kuin uudet koska ideat ovat vähentyneet selvästi ja vanhoja juonia ruvetaan tekemään uudestaan ja se ei ole hyvä asia. Toivottavasti tulee vielä joku Barksin veroinen piirtäjä. Sitähän sopii tässä odotella.

Vierailija

Mun mielestä ne on parempia kuin uudet. Uudet Don Rosan sarjat on hyviä mutta en tykkää sen piirtotyylistä(liian paljon yksityiskohtia). Barksin tarinat on parhaita.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ainakin -90 -luvun tarinat ja näin ollen myös juonet olivat parempia kuin mitä nykyään. Nykyisistä jutuista nimittäin harva tarina yltää "kultaiselle 90-luvulle" tasoltaan. Silloin julkaistiin nimittäin mielestäni kautta aikain neljä parasta Aku Ankka -tarinaa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat