Salaista: Taikaviitta+naamio!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miksei Taikaviitta tunnisteta Akuksi vaikka nokka ja merimieslakki, ja eiks Taikaviitta oo ennen ollu ilman naamiota? Ja mistä sen tietää että joku kuitenkin tietää(siis joku muu kuin Aku)kuka Taikaviitta oikeesti on??

Kommentit (5)

Vierailija

Pelle ainakin tietää taikaviitan todellisen identiteetin, kun on itse suunitellut kaikki taikaviitan aseet, asusteet sun muut. Siksi juuri Pellellä onkin tärkeä osa taikaviitan seikkailuissa. Mutta eikö kaikki Ankkalinnan kelmit ole osanneet yhdistää Pelleä taikaviittaan. Jos konnat osaisivat yhdistää Pellen taikaviittaan ja kaapata pellen niin taikaviitta olisi vaikeuksissa. Tai ei nyt niin vaikeuksissa, sillä kyllähän taikaviitta selviää kaikesta huolimatta.

Vierailija

Mandariina kirjoitti:Pelle ainakin tietää taikaviitan todellisen identiteetin, kun on itse suunitellut kaikki taikaviitan aseet, asusteet sun muut. Siksi juuri Pellellä onkin tärkeä osa taikaviitan seikkailuissa. Mutta eikö kaikki Ankkalinnan kelmit ole osanneet yhdistää Pelleä taikaviittaan. Jos konnat osaisivat yhdistää Pellen taikaviittaan ja kaapata pellen niin taikaviitta olisi vaikeuksissa. Tai ei nyt niin vaikeuksissa, sillä kyllähän taikaviitta selviää kaikesta huolimatta.

HUOM HUOM! Pellehan on keksinyt unohdustabletin!! Uhka= unohda kaikki

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat