Hessusta hiphoppari??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä tapahtuisi jos Hessusta tulisi hiphoppari??

Lökäpoksyt huivi tai lippis ja jnejne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Mandariina kirjoitti:Minusta se sopisi aika hyvin Hessun tyyliin. Voi vain kuvitella Hessun kaulaan bling bling kaulakoru ja sormiin kultaiset timanttisormukset. Tosin ne eivät kauaa säilyisi Hessulla, kun varkaat saisivat kuulla Hessun uudesta tyylistä. Hessukun on vähän tohelo ja hänen talossa ei ole mitään varashalyttimiä niin nopeasti olisi sekin tyyli ohi Hessulla:). Varkaat pystyisivät huijaamaan Hessu raukalta myös vaatteet päältä keskellä katua. Sen jälkeen Hessu olisi taas omaitsensä vanhoissa vaatteissa.

No entä jos Hessulla olisi henkivartia tai Hessu olisi testannut Pelle Pelottoman viisastusmaattia(tai jotain vastaavaa1 HUOM!!: vastaavaa)

Vierailija

Se olisi kyllä totta mitä Lanun kirjoitti, ettei hessulla olisi sen jälkeen kaverieta, varsinkaan jos Hessu tosiaan olisi testannut Pelle Pelottoman viisastumismattia. Hessun ystävät ihmettelisivät hänen muutosta ja kaipaisivat entistä Hessua takaisin. Siitä Hessu tietenkin loukkaantuu ja hankkii uusia ystäviä uuden ammatinmyötä. Ja jos Hessusta tulisi kuuluisa niin hänellä ei olisi enäänyhtään vapaa-aikaa itselleen. Loppuen lopuksi hän kaipaisi Mikin kanssa kalastelua, unohtamattomia etsivä seikkaiuja, kavereiden järjestämiä synttäreitä ja muita hyviä aikoja entisten ystävien kanssa.

Vierailija

nii mandariina on oikeessa et ei hessl enää olis kavereit ja kyl hessu vois sopiiki hiphoppariks koska hessu on niin pitkä.

Vierailija

No jaa, kyllä jossain Sarjiksissa olisi aika hauskaa nähdä Hessu hip-hopparina, mutta mieluiten olisi kiva, jos hän pysyisi enimmkseen sellaisena kuin nyt on.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei sopisi alkuunkaan. Minusta Hessu on ihan hyvä millaisena hänet on tunnettu näkemään.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Hah, hah! Repesin hieman! :''D

Hessustako hiphoppari? Ei ikinä! Se ei sovi Hessun tyyliin alkuunkaan! Hessulla lökäpöksyt, kultasormuksia, bling bling kaulakoru... ei ikinä!

Vierailija

ei oikeastaan sovi (kirjoitan toista kertaa)mutta jos hessu olis aina ollut hiphoppari niin näin tapahtuisi:tylsät tarinat,hessulla ei ystäviä ja hessu on aika lempeä hiphoppariks.

Vierailija

Huhhuh!! Hessu kyl varmaa sopis Hoppariks, mut se sit varmaa hengailis vaa toisten hopparien kans. Juu, mut kyl se on hyvä iha vaa normin Hessun... :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat