mikki?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

olisiko kivaa jos mikki olisi rosvo joka akuankka lehdessä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (20)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minusta Mikki on ihan hyvä tuollaisena kun hänet on tunnettu tuntemaan.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Minusta Mikki on hyvä tälläisenä, mikä nytkin on. Mikä tuo: T-viesti on?

Se tuli siitä kun kirjoitin viestiä ja samalla painoin vahingossa enteriä, jolloin lähetin viestin. En kuitenkaan loppuen lopuksi lähettänyt koko juttua, mutta en huomannut silloin, että olin lähettänyt vahingossa tuon viestin.

Vierailija

Minustakaan Mikki ei saisi olla roisto. Mikki on just paras tollasena hauskana salapoliisina.

Näköjään ruotsalaiset ovat meitä edellä kun heillä ilmestyy (suomes vastaavana olis) Mikki-lehti. Minusta Suomessakin pitäis ilmestyä Mikki Hiiri -lehti, kun on jo Aku Ankka, Roope Setä ja Iines! Vähä tasapainoa. Ja Mikki tarinoita sit pitäis olla Mikki Hiiri -lehdes vastaavasti kuin aku ankas ankka-tarinoita. ei ihan pakko niin paljo, mut enemmän kuin ankka-tarinoita.

Vierailija

Ei!. En ole mikään Mikki fani, mutta en nyt kyllä voi sanoa vihaavani Mikkiä. Mielestäni Mikki on hyvä hahmo, vaikka välillä on liian näsäviisas. Vanhat Akkarissa olleet Mikki-sarjat olivat parempia kun tätä nykyään.

Vierailija

Täh? Joka lehdessä ja rosvo? Ennemmin kolme porsasta voisi lentää.

Mikki on hyvä noin ja harvemmin kuin Aku ite.

Vierailija

Mikki on mielestäni paras hahmo. Haluan nyt kuitenkin tehdä yhden asian selväksi: Aku ei ole ainoa päähahmo, koska eri hahmoilla kuten Mikillä on omat tarinansa, sillä Mikki on Mikki-tarinoiden päähenkilö ja Aku on Aku-tarinoiden päähenkilö.

Vierailija

Niin. Ihmekun Mikillä ei ole vielä omaa nimikko lehteä suomessa, kun on roope-setä, Aku ankka ja Iines. En nyt sillä, että paitäisi olla vaan mietin vain tuota. Ehkä Mikki ei ole niin suosittu Suomessa, sillä Ruotsissahan Mikillä on oma nimikko lehti.

Vierailija

AnkkaPari kirjoitti:Oishan se kiva jos Mikki olis välillä, vaikka hypnotisoitu varkaaks, mut muuten ei... ( Juu, tällästä nyt... )

T

Vierailija

Ei Mikki tosiaankkan roistoksi,mutta saisi olla paljon enemmän sellaisia tarinoita missä Mikki ei ole salapoliissin tehtävissä!

Vierailija

Onhan se ollukki pari kertaa rosvo. Muistan ainakin tosta NImeni on Ankka taskarista sen tarinan misssä sitä huijjattiin ja autto varkaita ja sitten sellasen missä Mikki, Kuru, Polle ja Hessu oli pestattu testaan turvalaitteita mut ei ne siinä ollu varsinaisia "rosvoja"

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat