Musiikkia?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mistä lataatte musiikkia?

Kommentit (4)

Vierailija

Laitontahan tuo on jos kyseessä ei ole vapaasti levitettäksi laitettua musiikkia. Eli en mitään torrentteja ala tähän luettelemaan ja niidenkin välityksellä voi tulla haittaohjelmia koneelle.

Youtubekin on keksitty, ja netistä löytyy useita keinoja saada musiikki sieltä mp3-muodossa. Googletusta peliin.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Noh, ihan ensinnäkin, jos et ole valmis musiikistasi maksamaan, niin sen hankkiminenkin on laitonta. Ja normaali foorumikäytäntöhän on (eli siis sääntö), että Suomen lain mukaan mennään. Waretukseen liittyviä ohjeita en siis ainakaan minä ala levittelemään yleisellä foorumilla ja yleisellä alueella. Eli tutustu tarkemmin tähän laittomaan keinoon tavaraa hommata jossain muualla, mutta keinot siihenkin löytyy. Ja musiikkia voi kyllä ostaa monestakin verkkokaupasta. Pikainen googletus kyllä auttaa tähän asiaan.

Sitten se ihan oikea, tärkeämpi, asia. Ei tämäkään vähäpätöinen (ja useimmissa tapauksissa perin laiton) kysymys olisi omaa topicciaan ansainnut. Musiikissa tottakai asiaa olisi voinut kysyä tai sitten off-topicissa. Offiin olisi toki voinut kysyä viedoidenkin lähdettä, jos sille on tarvis.

Joka tapauksessa ei näin turhille asioille omaa topiccia! Jos itse waretus laillista olisi, niin sitä koskevaan topicciinhan tämä menisi, mutta noudatetaan nyt kuitenkin edes näennäisesti lakia :P

Mieti kuitenkin ensin, mistä teet jatkossa topicin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat