Ufot, humanoidit,...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli uskotko otsikossa oleviin asioihin, tai muihin "yliluonnolisiin" asioihin.

Sivut

Kommentit (67)

Vierailija

touho ankan serkku kirjoitti:Donald-91,sinunkaan ei kannata uskoa kaikkea mitä Wikeissä sanotaan. Tietenkin yleensä,kun puhutaan avaruusolioista,tarkoitetaan juuri sellaisia "alieneita." Kuitenkin mekin olemme avaruusolioita esim. jossain toisessa galagsissa eläville otuksille. Ja tuo sana "kuviteltu" on sekin aivan väärä, sillä olisi mahdotonta, että Maapallo olisi ainoa planeetta,jossa koko universumissa olisi elämää.

Ja tuo oli vain oma mielipiteeni.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Yliluonnollista?

Onko sinulle koskaan tapahtunut mitään, mitä et ole pystynyt selittämään puhtaan järjen tai kemiallisten yhtälöiden avulla? Jotain ehkä pelottavaa, salaperäistä, yliluonnollistako? Monet ihmiset kieltävät itseltään yliluonnollisten asioiden mahdollisuuden, eivätkä suostu uskomaan totuutta vaikka se laitettaisi suoraan heidän nenänsä eteen. Mutta jos taikaa ei olisi olemassa, miten selittäisit oudot tapahtumat? Mitä sanoisit ihmisille, jotka tietävät sen olevan totta? Ovat kokeneet sen? Vaikka asia tuntuisi sinun elämässäsi hyvinkin kaukaiselta ja epätodennäköiseltä, on olemassa myös ihan tuikitavallisia ihmisiä, jotka ovat kokeneet yliluonnollisen ilmiön, ja uskovat taikuuteen koko sydämestään.

Ihmisille on tapahtunut hyvin monenlaisia yliluonnollisia ilmiöitä. Jotkut uskovat, että jokaisella ihmisellä on sisällään yliluonnollisiä kykyjä, ja kukapa sitä kiistämään? Vain harvat ihmiset tosin valitettavasti löytävät nuo kykynsä, tai osaavat käyttää niitä. Mutta siihenkin löytyy kyllä ratkaisu: omia kykyjään voi harjoittaa. Tarkoitukseen löytyy hyvin paljon erilaisia ohjeita ja harjoituksia ihan netinkin kautta. Myös alaan erikoistuneet ihmisetkin osaavat varmasti auttaa sinua löytämään kykysi.

Yliluonnollinen -sana voi herättää ihmisissä hyvin monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Joillekin voi tulla mieleen haamut ja kummitukset, joillekin taas ufot, kuviot pelloissa tai tavaroiden siirtäminen ajatusten voimalla. Yliluonnollisten ilmiöiden ei kuitenkaan aina tarvitse olla noin isoja ja huomiota herättäviä. Ne voivat olla myöskin hyvin vähäpätöisiä juttuja, joita ei aina saata huomatakaan. Kuten vaikka etiäiset.

Tavallisetkin ihmiset ovat kokeneet etiäisiä. Etiäisellä tarkoitetaan sitä, että kuulet/tunnet, mahdollisesti jopa näetkin ennalta kun joku esim. Saapuu pihaasi. Voit vaikka kuulla koputuksen ovelta, ja vilkaiset- ei ketään. Kohta joku kuitenkin tulee paikalle ja koputtaa oveesi täsmälleen samalla tavalla.

Joskus sitten taas saatat tietää ennalta kuka soittaa lankapuhelimeesi.

Enneunet ovat myöskin varsin yleisiä. Joskus ne eivät ole mitään sen kummoisempaa- saatat vaikka nähdä kirjakaupan alemyynnin ennalta. Sitten taas joskus ne ovat todellakin merkittäviä; voit nähdä tapaturmat ennalta, ja jos hyvin käy, estää ne.

Uniaan voi myös oppia hallitsemaan. Silloin voit tehdä unissasi mitä haluat: leijailla pilvissä, käydä uusissa maissa, lentää lohikäärmeen selässä, tai sitten palata ihan vain pleikkaria. Voit muuttaa painajaiset unelmiksi. Jos sinua on aina jahdannut unessa hirviö, voit kääntää tapahtumat toisinpäin. Jahtaa sinä hirviötä! Tätä taitoa voit opetella esimerkiksi kirjoittamalla ihan vain unipäiväkirjaa. Voisit herättää itsesi yön tunneilla, ja kirjoittaa unesi muistiin -aamulla niitä ei välttämättä muista. Jotkut unet tosin jäävät vuosiksikin mieleen, mutta useimmat katoavat nopeasti.

Yliluonnollisia ilmiöitä on hyvin monenlaisia, niitä voisi kertoa tässä vielä paljon lisää. Ehkäpä niitä ilmestyykin lisää vielä tulevaisuudessa. Joku kokee jälleen jotain uutta, erilaista, epätavallista.

Jokut saavat uneksia pelkän etiäisen kokemisesta koko ikänsä, saavuttamatta sitä koskaan, kun jotkut taas ovat kokeneet niitä koko ikänsä. Jotkut eivät usko yliluonnollisiin ilmiöihin edes tämän luettuaan. Ehkäpä en puhukaan tässä totta, jospa vain valehtelen ja pidän teitä pilkkanani? Voin sanoa, se ei ole tarkoitukseni. Mutta loppujen lopuksi, sen päätät sinä. Päätät itse mihin uskot. Päätät itse uskotko etiäisiin, enneuniin, unien hallintaan, ennustamiseen, haamuihin, spritismiin, ufoihin, Déjà vu -ilmiöihin, yliluonnoliseen.

Vierailija

Ulappakeiju. kirjoitti:

Mikkis kirjoitti:Kuulkaas, me ihmiset ja muutkin eläimet olemme avaruusolentoja, koska Maapallo on planeetta avaruudessa, ja avaruusolioillahan on oltava asuinplaneetta ja Maapallo on juuri sellainen planeetta. Olemme siis avaruusolentoja, koska olemme avaruudessa eläviä olentoja.[Unien hallinta on mielestäni totta, sillä ole kuullut siitä ennenkin.

Vierailija

touho ankan serkku kirjoitti:Minä olen muuten kerran osannut hallita uniani. (Saattaa kuulostaa lööperiltä, mutta ihan totta se on!)

Osaan minäkin.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikkis kirjoitti:Mielestäni avaruudessa elävät olennot kuten me olemme avaruusolentoja, koska Maapallo on avaruudessa ja jonka takia me elämme avaruudessa. Me olemme eläviä olentoja, kuten esim. bakteerit, joten eikö elävä olento avaruudessa ole avaruusolento?

Ei se niin yksinkertaista vaan ole. Kuten Tehwinnkin jo aiemminsanoi, niin avaruusolento tarkoittaa maan ulkopuolista olentoa. Oli se olento sitten minkä tyyppinen tahansa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Roope Ankka 2
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikkis kirjoitti:Avaruusolioita on olemassa aivan varmasti, koska muillakin tähdillä on kiertolaisia ja tämäkin planeetta on täynnä avaruusolioita.

aivan sillä avaruus on niin järjettömän suuri ja seuraavalle galaxillekkin valon noupeudella mentäessä kestäisi yli 100 000 tuhatta vuotta ei niitä oliota ehkä oo täällä linnuradalla mutta voi olla jossain kauempana

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

touho ankan serkku kirjoitti:Donald-91,sinunkaan ei kannata uskoa kaikkea mitä Wikeissä sanotaan. Tietenkin yleensä,kun puhutaan avaruusolioista,tarkoitetaan juuri sellaisia "alieneita." Kuitenkin mekin olemme avaruusolioita esim. jossain toisessa galagsissa eläville otuksille. Ja tuo sana "kuviteltu" on sekin aivan väärä, sillä olisi mahdotonta, että Maapallo olisi ainoa planeetta,jossa koko universumissa olisi elämää.

Niin, mutta sitä muuta elämäää ei vain ole vielä löydetty, joten oletetaan ettei sitä olisi. Joten aika epävarmaa ja epätieteellistä mennä sanomaan "olemme avaruusolentoja esim. jossain toisessa galagsissa eläville otuksille." kun toisen galaksin olennoista ei ole mitään todisteita. Ja se, että "maapallo on ainut planeetta jossa on elämää" on mahdotonta, niin ei välttämättä ole. Se siis on mahdollista että on ainut jossa on elämää, mutta ei varma asia.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Kuulkaas, me ihmiset ja muutkin eläimet olemme avaruusolentoja, koska Maapallo on planeetta avaruudessa, ja avaruusolioillahan on oltava asuinplaneetta ja Maapallo on juuri sellainen planeetta. Olemme siis avaruusolentoja, koska olemme avaruudessa eläviä olentoja.

Vierailija

Mikkis kirjoitti:Kuulkaas, me ihmiset ja muutkin eläimet olemme avaruusolentoja, koska Maapallo on planeetta avaruudessa, ja avaruusolioillahan on oltava asuinplaneetta ja Maapallo on juuri sellainen planeetta. Olemme siis avaruusolentoja, koska olemme avaruudessa eläviä olentoja.

toi oli hyvin sanottu :D En ole itse tuota ajatellut.

En usko mihinkään yliluonnolliseen, mutta joskus olen halunnut uskoa.

Unien hallinta on mielestäni totta, sillä ole kuullut siitä ennenkin. Pitämällä unipäiväkirjaa voi pystyä vaikuttamaan uneen. Pitäis koittaa, jos vaan muistais ja jaksais :D

Mitä mieltä olette hypnoosista? Prisma Studiossa tuli kerran hypnoosista. On olemassa ihmisiä jotka voivat mennä hypnoosiin. Se tila on kuitenkin unen tapainen tila, hän näyttää niin poissaolevalta ja kaukaiselta... Ihminen vastaa kysymyksiin vain mumisten hymähdyksiä. Mutta muistaakseni hypnoosissa olevaa henkilöä ei kai saanut tekemään mitään, niinkuin tarinoissa.

Vierailija

91800 kirjoitti:Minä uskon pimeällä vain noitiin, ja aaveisiin, en mihinkään muuhun.

no niitä ei ole olemassa mutta kyllä ufoja on

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat