Mikä Disney leffa on paras?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lyhyet Aku Ankka leffat on ihan kivoja

Kommentit (15)

Vierailija

Liian vaikeaa. Mutta High School Musicalit ja sen semmoiset Disneyn filmit jäävät huonojen puolelle. Bernard ja Bianca Australiassa oli todella hyvä, kuten myös kaikki ennen sitä tehdyt näkemäni Disney-pätkät. Kaikki sitä ennen tehdyt oli parempia alkuperäiskielellä, paitsi 101 dalmatialaista, jossa Hannele Laurin roolisuoritus oli vaan niin mahtava.

Leijonakuningas oli pettymys, esimerkkinä Simba hirveästä suuriegoisesta kakarasta yhtä persoonalliseksi kuin hikisukka vain muutamissa minuuteissa. Hyvää siinä oli piirrosjälki, musiikki (Elton Johnin kappale) ja osa näyttelijöistä. Muuten surkeata lehmänlantaa koko elokuva. Jatko-osat on paljon parempia.

Muista jälkeen 1990 -tulleista elokuvista mainittava Aladdin, Lilo & Stitch, Kaunotar ja Hirviö, Aladdin, Pocahontas, Notre Damen kellonsoittaja, Herkules (hahmojen ulkomuoto itsensä karikatyristi Gerald Scarfen suunnittelemia), Mulan, Tarzan, Fantasia 2000, Keisarin uudet kuviot, Atlantis, Aarreplaneetta, Pikku Kananen ja Bolt. Tähän listaan ei sisällytetty Pixarin kanssa tehtyjä elokuvia, mutta nekin on todella hyviä.

Vaikea sanoa yhtä, joten sanon suurimman osan Disneyn tuotannosta.

Vierailija

Pirates of the Caribbean ja HSM on ihan hyviä. Myös piirretyistä on tuo Leijonakuninkaan kaikki osat. Muistan kun olin pieni olin kauhea Leijonakuningas - Fani.

Vierailija

Leijonakiningas 3 humoristisuuden ja kuitenkin hienosti tehty piiretyksi vaikka ei olekaan kovin vanha... Nykyään ei osata tehdä enää järkeviä piirettyjä...

Vierailija

Pinocchio on yksi parhaista Disneyn ikinä luomista piirroselokuvista, ei mikään Leijonakuningas enää sellaiselle pärjää.

Tali
Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

Lainaus:
RE:Mikä Disney leffa on paras?

djlordi - 03.02.09 08:27 (ID 272113)

En osaa sanoa. Kaikki kärkipään Disney-elokuvat ovat aika yhtä hyviä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat