Pikakirjoittaja 09

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Nyt on aika selvittää kuinka nopeita kirjoittajia Akkarin sivuilla on. Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset (Ainakin omasta mielestäni),joten luulisin kilpailijoiden ymmärtävän. Eli yritätte kirjoittaa lauseita mahdollisimman nopeasti. Kun ensimmäinen kilpailija kirjoittaa antamani lauseen, hän ottaa aikaa sekuntikellolla, ja ilmoittaa sen lauseen jälkeen. Jos seuraava kilpailija saa samasta lauseesta paremman tai yhtä hyvän ajan, hän saa kirjoittaa uuden lauseen. Jokainen saa yrittää samaa lausetta kaksi kertaa. Vuden 2009 lopussa kisa päättyy, ja se, kenen kirjoittamasta lauseesta silloin kilpaillaan on voittaja. Muistakaa, että väärin kirjoitetut lauseet hylätään. Ja toivon, että kisa onnistuisi, joten älkää huijatko.

Mutta nyt aloitetaan! Ensimmäinen lause: Akkari on hyvä lehti.

Kommentit (12)

Vierailija

kamuli kirjoitti.<br />

<br />

(Ja se "Kertoisitko aikasi" oli partajussi5:lle.)

En ottanut aikaa,niin en voi vastata.

Vierailija

Akkari on hyvä lehti. Kolme sekuntia kului.

Hieman typerää laittaa tämä vuoden pituiseksi. Parempi olisi voinut olla, vaikka kuukauden kestävä, mutta oma päätöksesihän se on, enkä sitä yritä muuttaa.

Vierailija

Tässähän pelissä voi huijata todella helposti. Ja sanoit vielä että tämä kestää vuoden loppuun. Milläs sitten kerrot voittajan jos kaikki huijaavat ja sivuja on noin 300 ja kilpailijoita todella monia. Ja luulen että tämä aihe tippuu alas noin parin viikon päästä että tätä ei löydä kukaan. Toivottavasti totta vie onnistuu. Ja sekunttikelloa en jaksa juuri nyt ottaa esille joten vastailen joku toinen päivä.

Vierailija

Ajattelin kyllä samaa kuin sinä, jonzkuaku, mutta toivoisin, että huijausta ei ilmaantuisi.

(Ja se "Kertoisitko aikasi" oli partajussi5:lle.)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat