Ja juttu junnaa paikallaan...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko sinusta joskus ärsyttävää, että Aku ei ikinä onnistu panemaan Roopelle vastaan missään, Riitta ei ikinä saa Roopea omakseen/lopeta Roopen jahtaamista, Hannun ja Akun riitely Iineksestä ei ikinä ratkea, ankanpojat eivät ikinä kasva tuon kummemmaksi, ja muutenkaan kenenkään elämä ei muutu miksikään? Kyse on mielipiteestä, eikä kellekään tarvitse vuosisadan saarnaa alkaa järjestämään siitä jos olet erimieltä. ;) Minua se hieman häiritsee, vaikka voisihan se olla lukijoille hankalaa ymmärtää missä mennään, jos yksi akkari on jäänyt hankimatta. Tosin kaikki aiheet ankkojen elämässä tuntuvat olevan käsitelty.

Ota kantaa, taikka perustele vastaväitteesi. =)

Kommentit (3)

Vierailija

Jaa-a, Aku Ankka -lehti on sellainen, että siinä ei seurata yhtä ja samaa jatkoseikkailua, joka jatkuu aina seuraavassa lehdessä, niin kuin vaikkapa Sonic the Comic -Sonic-sarjassa (tosin en ole tätä sarjaa lukenut, kun sitä ei edes Suomessa julkaistakkaan, mutta ymmärtääkseni asia on näin), vaan siinä on monta eri hahmoa, jotka tekevät eri asioita monessa eri sarjakuvassa, ja piirtäjiä ja käsikirjoittajiakin on vaikka kuinka monta eri henkilöä. Hyvä juttuhan se, että vaihtelua on, ja lehtiäkin on tullut vaikka kuinka monta, kun Aku Ankka ei ole sellainen jatkosarja-juttu, joka loppuisi loppuratkaisuun jossakin vaiheessa.

Olisihan se vähän tylsääkin, jos kaikki ratkeaisi ja kaikki vanhenesivat ja Roopekin jo kuolisi vanhuuteen, sillä silloin tulisi eteen hankalan laatuinen kysymys: mitä seuraavaksi?

Vierailija

Aivan! Aku Ankan taskukirja pääsi hyvin jäljittämään mitä siitä seuraisi, jos tämä Aku Ankka olisi sellainen ns. jatkosarjajuttu, niin ainakin Roope olisi jo kuollut. Ja eikä ole suurta vahinkoa tapahtunut, kun Riitta ei ole saanut pyydystettyä Roopea, Luojan kiitos, ettei, sillä Riitta olisi koko ajan lepertelemässä Roopelle, ja eikä Roopen liikeasioista tulisi yhtään mitään.

Mitä nyt ankanpoikiin tulee, juttu on niiden sijasta aika epäluonnollinen, etteivät he kasva, mutta ei sarjakuvien tarvitse olla maailmanmukaista. Jos Aku Ankka sarjakuva olisi maailmanmukainen, niin Tupu, Hupu ja Lupu olisivat jo aikuisia. Ja kuten sanoin, Roope olisi haudassa, ja Aku olisi papparainen, hädin tuskin hengissä siis.

Ja mitä nyt tuohon Akun ja Hannun ainaiseen riitaan tulee, niin se nyt on vain niin, ettei se ratkea. Iineskin on kahden vaiheilla, eli ei tiedä kumman valitsisi. Ja onhan se ihan hyväkin, että välillä saa nauraa Akun ja Hannun "konsteihin" saada Iines omakseen!

Vierailija

Niin mielestäni kyllä olet väärässä. Kuten aiemmat sanoivat, Ankkojen elämässä ei seurata vain yhtä ankkaa ja hänen elämänkehitystään,vaan kaikkia ankkoja, ja sarjojen tapahtumaajatkin voivat vaihdella. Aku ei siis ole sellainen "jatkosarja" tyyppinen lehti, vaan sen tyylinen, jossa tapahtuma ajat ja -paikat voivat vaihdella paljonkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat