Karhulan tarinapaja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Koska sain valituksia siitä, että tein topicin, jossa julkaisin tarinan "Kadonnut veli", päätin nyt sitten tehdä topicin, johon julkaisisin kaikki tarinani, eli ne, jotka on jo tehty, ja ne, jotka ovat tekeillä.

Koska "Kadonnut veli aihe on uhkaavasti vajoamassa, enkä usko, että äänestyksen on hyvä olla siellä, ajattelin laittaa kyseisen äänestyksen tänne.

Kyse on siis siitä, minkä tarinan julkaisen ensimmäisenä tässä topicissa. Minulta toki löytyy enemmänkin tarinoita, mutta yksi vaihtoehdoista on ensimmäinen osa pitkään saagan, joka on edennyt jo neljänteen tarinaan, joka etenee Ankkiksessa. Sen takia en voi laittaa vaihtoehdoksi, kuin ensimmäisen, sillä muuten juonesta ei saa kunnon selkoa.

Äänestysvaihtoehdot ovat siis:

1. Suuri suunnitelma (ensimmäinen ankkatarina, josta asian huomaa)

2. Ankkalinnan kamalin yö (jotkut pitävät tarinaa huumoripläjäyksenä)

3. Salaperäinen tohtori (Pitkän tohtori Xuir-saagan ensimmäinen osa. Raaempi kuin muut)

Äänestys päättyy ensi viikon sunnuntaina, ja tästä lähin tähän aiheeseen voi antaa kommentteja tarinasta Kadonnut veli, jos ei vielä viimeisestä osasta ja epilogista, tai koko tarinasta ole sanonut mitään. Kiitokset myös niille, jotka ovat jo kommentoineet tuota tarinaa aktiivisesti. Kiitos! :) ;)

Sivut

Kommentit (136)

Vierailija

Tilanne nyt:

1. Suuri suunnitelma (0 ääntä)

2. Ankkalinnan kamalin yö (6 ääntä)

3. Salaperäinen tohtori (2 ääntä)

Vierailija

PADII kirjoitti:

PADII kirjoitti:

Karhukelmi kirjoitti:Voisitko ystävällisesti kertoa PADII, mitkä täällä ovat muka olleet tyhjänpäiväisiä keskusteluja. Kuulen mielelläni. :)

sori jos kesti minä luin juuri yökertomusta

muuten sinä olet hyvä kertoja ja juonenkeksijä mut ei millään pahall nii voisit syventää sitä kertomusta huikan ja tuo aikakone on liian helppo ratkaisu. sori jos tuli paljon kritiikkiä mutta olen huomannut että otat hyvin sitä vastaan. odotan innolla lisää satuja

Olen tästä muistaakseni tässä topicissa maininnutkin, mutta sanonpa nyt uudestaan silti. Eli tiedän, että tarinaansyventymistä en ensimmäisissä tarinoissa todellakaan tehnyt. Kirjoitin vain oikeastaan mitä kivaa mieleenpätkähti, mutta tämän jälkeisessä tarinassa, jonka tein, ero näkyy selvästi. Ja tuo aikakone olikin tarkoitettu yksinkertaiseksi, sillä muuta en tuolloin keksinyt, ja en halunnut lopettaa tarinaa liian dramaattisesti. :D

2.osa: Selvittelyä ja lääkäri apua

"Älä hoppuile Aku" Roope sanoi Akulle unisena.

"No miksi en hoppuilisi?" Aku kysyi ihmeissään, koska luuli Roopenkin haluavan syyllisen kiinni.

"Unohdinko mainita, että kaikki rahani ovat varastettu?" Roope kysyi.

"MITÄ!? Ovatko kaikki rahasi varastettu? Nyt en ymmärrä?" Aku kysyi aivan kummissaan.

"Myös kaikki aarteeni on varastettu, jopa ensilanttini. Aikani on lopussa!" Roope huudahti Akulle ja pyörtyi.

"Voi hyvä tavaton. Tämähän on kamala sekasotku. Pakko saada setä hereille. Aku ajatteli ja aikoi hakoa kultahiekkaa, mutta sekin oli viety. Silloin Aku menetti pinnansa ja sanoi: "Se joka tämän teki saa maksaa! @$&%¤#+, £+?$&!" Aku manasi.

"Mutta minullahan on 100 seteli jolla voisin saada sedän hereille." Aku muisti.

"Rrhhr!!! Ei onnistu!" Aku ärähteli ja jatkoi: "Setä on pakko viedä lääkärille"

Lääkärillä:

"Selvä tapaus!" Lääkäri huudahti ja jatkoi: Potilas kärsii huumaavasta unenpuutteesta joka on erittäin harvinaista. Potilas on vasta kolmas joka sairastaa tällaista tautia." Lääkäri kertoi.

"Ovatko kaikki säilyneet hengissä?" Aku kysyi.

"Ei kukaan" Lääkäri sanoi surullisella äänellä ja jatkoi: "Sairaudelle ei ole keksitty lääkettä.

"On myös yksi seikka joka sanoo, että tämä ei olisi kyseinen tauti: Taudin tekemät vammat ovat ihan niin kuin tehty jonkin koneen avulla?"

"Eli onko setäni huumattu?" Aku kysyi hämmentyneenä.

"Yksinkertaisesti: Kyllä" Lääkäri sanoi miettiväisenä.

"Ole huoleti setä. Minä saan tämän tekijän kiinni, vaikka se olisi viimeinen tekoni!" Aku huusi uhmakkaana ja voimakkaana.

Miten Roopen käy? Selviääkö hän? Onko Roope todella huumattu koneella? Kuka koneen on tehnyt? Mikä on sen tarkoitus? Kuka on vienyt kaikki Roopen rahat? Entä mitä Aku tekee seuraavaksi?

Tämän kaiken saatte tietää seuraavissa osissa/luvuissa.

Vierailija

VAROITUS! Tämä osa sisältää kohtauksia, jotka ovat K7 - K11 ainakin. Kommentteja toivoisin, vaikka ne ehkä ovatkin haukkuja, sillä tämä osa ampuu aika pahasti yli omasta mielestäni...

4.osa: Kolme murhaa

Aku oli erittäin vihainen ja manasi koko matkan rahasäiliölle. Rahasäiliöllä häntä kuitenkin odottivat jo Mikki, Hessu ja Simo Sisu. (Sekä Roope)

"Aku, älä nyt hikeenny!" Mikki huusi ja jatkoi: "Poliisit etsivät jo varasta."

"Äärhh....No hyvä on." Aku sanoi ja tömähti maahan KLONK!

"Meidän on odotettava iltaan ja etsiä sitten. Jaamme partiot." Mikki sanoi ja he tekivät suunnitelman kaiken varalle.

Illan saavuttua syrjäisellä kadulla:

"Hän saattaa olla tääl...." Mikki ei ehtinyt sanoa lausetta loppuun kun miehen hahmo ilmestyi roskapöntön takaa pyssy kädessä. Pyssy oli revolveri ja se oli aivan tuliterä.

"Jäitte kiinni nuuskijat." mies sanoi ja jatkoi: "Nyt tapan teidät yksitellen. Seinän viereen." Sitten mies kohotti pistoolinsa ja ampui Mikin.

Muut ryntäsivät apuun, mutta mies ampui myös Sisun ja Hessun. Nyt Aku oli yksin.

"Miksi tapoit heidät?" Aku kysyi samalla kun Akun kasvot muuttuivat tulipunaisiksi, mutta Aku ei ehtinyt hyökätä kun mies yhtäkkiä huusi "Adios!" ja häipyi.

Aku oli järkyttynyt. Hänen parhaimmat ystävänsä olivat kuolleet ja hän oli nyt yksin pimeällä kujalla. Aku ajatteli miksi hänet jätettiin henkiin, mutta muut tapettiin.

Sitä Aku ei kuitenkaan ehtinyt ajatella, koska nurkan takaa ilmestyivät hänen setänsä ja Kaasi.

Roope ja Kaasikin olivat järkyttyneitä: "He eivät voi olla poissa! EIVÄT!" Kaasi huusi ja nyyhkytti samalla kun Roope kysyi Akulta mitä oli tapahtunut ja niin Aku selosti mitä oli tapahtunut.

Vierailija

Jos ei nyt yhtä ääntä enempää tullut, niin voittajatarina sitten pitää varmaan aloittaa... Laitetaan nyt heti prologi ja 1.osa, sillä prologi on niin kaamean lyhyt. Kommentteja kiitos! Toivottavasti pidätte...

Prologi

Ilta hämärtyi Ankkalinnan vankilan mielisairaalassa. Tumma hahmo käveli poliisin kanssa selliä kohti johon poliisi hänet laittoi. Poliisin lähdettyä tumma hahmo alkoi etsiä jotain sänkynsä alta. Kohta hahmon suu levisi mielipuoliseen virnistykseen.

"On tullut aika kostaa niille Ankoille jotka pilasivat suunnitelma edellisellä kerralla, mutta jos he luulivat, että aion luovuttaa he olivat väärässä" Hahmo sanoi ja nosti sängylleen ihmeellisen laitteen jonka keskellä oli pyörteen näköinen ympyrä. Hän laski laitteen maahan ja ponkaisi ilmaan ja juuri, kun näytti siltä, että hänen jalkansa osuisivat maahan hän katosi. Laitteen pyörteestä kuului vielä: "Nimittäin kukaan, ei kukaan, voita minua! Tohtori Xuiria!". Sitten selli muuttui aivan hiljaiseksi lukuun ottamatta pientä hiirtä joka oli juuri löytänyt lattialta pienen juuston palan ja vei nyt sitä koloonsa.

1.osa: Ilmoitus

"Keskeytämme ottelun ylimääräisen uutislähetyksen vuoksi" jalkapallo-ottelun selostaja sanoi yllättäen juuri kun Ankkalinnan Junni Rämäpää oli laukomassa palloa pilkulta.

"Ärh, juuri kun maali oli lähellä. Mikä voi olla niin tärkeää, että jalkapallo-ottelu keskeytetään!?" Aku huusi naama punaisena kuin tomaatti. Hänen naamansa muuttui kuitenkin kalpeaksi kun uutistenlukija aloitti puhumisen.

"Ankkalinnan mielisairaalasta pakeni eilen illalla pahamaineinen tohtori Xuir on karannut. Poliisit ovat aivan hukassa. Xuirin sellistä ei kuulemma löytynyt mitään tavanomaisesta poikkeavaa kuin outo laite. Laite vietiin heti paikalla tutkittavaksi ja juuri saamamme tiedon mukaan kyseessä on teleportti. Jotkut arvelevat myös, että Xuir aikoo löytää ja tappaa Aku Ankan ja tämän kolme sisarenpoikaa Tupun, Hupun ja Lupun, koska he estivät Xuiria tuhoamasta Ankkalinnaa hänen räjähteellään. Poliisimestari Simo Sisun seuraaja Lukas Lähteenmäki on jo lähettänyt yhden poliisipartion Ankkojen talolle"

Tupu, Hupu ja Lupu jotka olivat juuri tulleet olivat lähes yhtä kalpeita kun heidän setänsäkin kävelivät heti ulko-ovelleen ja aukaisivat sen. Ulkona heitä odotti outo näky. Heidän ovensa molemmin puolin oli poliiseja. Lisäksi heitä odotti ovella kaksi mustiin pukuihin pukeutunutta miestä joilla oli knallit päässä. Heillä oli mustat viikset sekä kävelykepit sekä he olivat aivan saman näköiset.

"Päivää, me olemme teidän turvamiehiänne. Minä olen Rudolf ja tässä on kaksoisveljeni.." Toinen turvamiehistä sanoi.

"..Ridolf" jatkoi toinen turvamies.

"Palveluksessanne" he sanoivat yhteen ääneen ja kumarsivat Ankanpojille ja Akulle joka oli saapunut yhä vähän kalpeana Ankanpoikien taakse.

"Saamme varmaan tulla sisään" Turvamiehet sanoivat ja Ankanpojat ja Aku eivät osanneet tehdä muuta kuin päästää heidät sisään. Ankanpojat alkoivat supatella keskenään innokkaasti ja Aku yritti saada selvää mikä oli niin kiinnostavaa, että piti kuiskia. Ankanpojat kuitenkin huomasivat, että heitä yritettiin kuunnella ja lopettivat kuiskimisen. Samalla sisältä alkoi kuulua outoja ääniä jotka vain yltyivät.

Vierailija

No niin. Äänestys on päättynyt ylivoimaiseen voittoon.

Toiseksi, ja samalla myös viimeiseksi sijoittui Suuri suunnitelma, huimalla nollan pisteen äänisaldolla.

Voittoon itsensä taisteli tällä kertaa ylivoimainen voittoja. Tarina on alku pitkälle sarjalle, jonka loppua ei vieläkään näy. Tässä tarinassa tutustumme tohtoriin, hyvin salaperäiseen tohtoriin... Voiton vei tällä kertaa tarina, nimeltä Salaperäinen tohtori. Kyseinen tarina tullaan julkaisemaan vähän yli viikon aikana. Ensimmäinen osa tarinaan nähdään ehkä jo tänä iltana. (!)

Vierailija

No niin. Kesti hieman, sillä olin unohtanut tämän topicin jo melkein. Tänään kuitenkin muistin, että niinhän se olikin... Tässä se nyt kuitenkin on. Kommentteja, kiitos!

5.osa: Salaperäinen hahmo

Samalla kun Aku selitti Roopelle tapahtumia poliisit saapuivat suurena partiona paikalla. Samoin lehdistö ja toimittajat jotka olivat kuulleet tapahtuneesta Kaasin soitettua. Aku jälleen kerrata tapahtumat poliisille ja sen jälkeen vastata lehdistölle heidän kysymyksiinsä.

"Miltä tuntuu kun jää henkiin, mutta muut ystävät menehtyvät?" Ankka TV:n toimittaja kysyi.

"Onhan tämä kummaa. Ystäväni olivat erittäin urheita. Kunnioitan heidän muistoaan", Aku vastasi märin silmin.

"Mitä aidot tehdä seuraavaksi?" kysyi Kurki TV:n toimittaja.

"Päätän selvittää kuka murhasi ystäväni ja pistää hänet katumaan", Aku vastasi lähti kävelemään kotiinsa päin toimittajien seuratessa jotka kuitenkin luovuttivat vähän matkan päässä tapahtumapaikasta.

Aku oli todella väsynyt päivästä ja päätti mennä nukkumaan kotiin päästyään.

Akun kotiin tulosta oli kulunut kolme tuntia, mutta Aku ei millään saanut unta. Ja hänet sai vielä unettomaksi alakerran oudot äänet. Aku päätti nousta ylös ja selvittää mistä äänet tulivat. Alakertaan tultuaan hän näki valoa keittiöstä. Valo oli vihreä ja erittäin häikäisevä. Aku päätti mennä lähemmäksi, mutta ei ehtinyt kun keittiön oven kahva jo painui alas ja ovi työntyi ulos päin.

Aku kauhistui nähdessään hahmon ja oli pyörtyä. Hahmon naama oli täynnä piiskan jälkiä joista tuli verta. Paita oli resuinen ja housut pienet. Aku päätti sanoa viimein edes jotain, mutta hänen äänensä värisi niin, että Akun suusta ei kuulunut kun pihinää jonka jälkeen Aku pyörtyi.

Kun Aku viimein heräsi hän oli yhä keittiön oven luona ja ammu oli jo valjennut, mutta öisestä hahmosta ei näkynyt jälkeäkään. Hahmon jalanjäljet lattialla olivat ainoa johtolanka joka todisti varkaan juosseen takaoven kautta ulos. Oliko tämä kaikki ollut edes totta?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat