Näyttö väärinpäin

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko kenelläkään ideaa kuinka saan näytön väärinpäin? Tarkoitan että näyttä on väärinpäin, mutta kaikki on väärinpäin. Kokeiltu AltGr+nuoli.

Kannattaa kokeilla koulun koneilla esim: AltGr ja nuoli alas nii näyttö kääntyy ylösalaisin. AltGr+nuoli ylös korjaa näytön oikeinpäin.

Kommentit (12)

Vierailija

AltGr + nuolinäppäimen toimiminen liittyy näytönohjaimen ohjelman pikanäppäimiin.

Olen yrittänyt etsiä googlesta muttei löytynyt mitään. Pitäisi olla jokin näytönkääntämisohjelma. (Olikohan järkevää kirjottaa tänne Aku Ankan foorumile?)

Vierailija

Anteeksi. En löytänyt sitä hommaa, mutta painakaapa AltGr:ää, ja painakaa niitä numeroita, jota ovat siellä vieressä, ei ylhäällä. Siihen tulee Japania!

Vierailija

Mika kirjoitti:En ymmärtänyt kysymystä "Osaatko sinä puhua?"<br />

Miten se liittyy näytön kääntämiseen?

Se liittyy tuohon Japani -juttuun. Paina Alt Gr pohjaan. Sitten paina 4 kertaa kakkosta (Alt Gr pohjassa. Sitten päästät irti. Kun painat vielä kerran kakkosta, siihen tulee japania, mutta jos sitä lähettää, se ei näy.

Vierailija

Minulla ei ainakaan tapahtunut yhtään mitään. Ihan normaalisti se näyttö vain möllötti. Ja onko tämä oikein järkevä keskustelu?

Vierailija

Pivot pro on yksi ohjelma jolla varmaan voisi kääntää näytön väärinpäin. Ohjauspaneelin näyttö asetuksista voisi löytyä jotain. Ja näytönväärinpäin kääntämisen idea on hauskuus ja karkoitus koneelta jos ne ei osaa kääntää sitä oikeinpäin (Voi myös ärsyttää vanhenpia kääntämällä näytön).

Vierailija

Meillä ei toimi toi näytönkääntämistemppu, mutta mitähän pivot pro pitää sisällään, meillä kun on jo pivot?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat