miteleja liian helpolla

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Saako teistä mitaleja liian helpolla?

Kommentit (15)

Vierailija

ÄLÄ TEE topicceja tällaisista pikkuisista asioista, omena33! Topic tehdään laaja-alaisesta aiheesta, ja tämä on aivan liian pieni omaksi topicikseen. Nämä pienet topicit vievät turhaan tilaa paremmilta ja isommilta keskusteluilta. Lue Rosa4tehwinin tekemä PÄTEVÄ topic nimeltä "Ohjetopic topiccien tekoon". Siellä on jonkinlaiset kriteerit hyvälle topicille.

Mutta sanon varsinaiseen asiaan seuraavana. Kyllähän niitä mitalleja saa vähän liian helpolla. Esim. ensimmäisen viesti-mitallin saa jo siitä, kun on kirjoittanut vain yhden viestin johonkin muualle kuin Pulinoihin!! :^)

Vierailija

djlordi kirjoitti:

pietsku kirjoitti:No, mitalejahan saa pelkästään jos pelaa.

Saa niitä monella muullakin tavalla. Esim. kun kirjoittaa tänne viestejä.

Kyllä niitä saa kun vaikka kommentoi toimituksen blogia, laittaa kuvia galleriaan, kirjoittaa Akupediaan ja kultaryntäyksestäkin sai

Ja Omena333, niin kuin Scoore sanoi, kato toi "ohjetopic topiccien tekoon2 tai kirjota "offtopicciin"!

Vierailija

Keksi-Kalle kirjoitti:Kyl niitä saa vähän liian helposti mutta toisaalta se on ihan hyvä.

samat sanat Keksi- kalle:^)

Vierailija

Niin niitä saakin helpolla.Mutta jos ensin tekee hyvän tuloksen niin siitä on aika vaikea päästä paremmalle sijoitukselle.

Vierailija

Kuten djlordi sanoikin, sen oisin itekin sanonut, siellä ne koristaa sivua mitään konkreettista ei ole. Eikä niitä niin helposti saa. Minä haluaisin vielä yhden spesiaalimitalin mutta ainahan sitä haluta saa, ja toivoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat