Alaston Aku!?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eikös olekkin hieman ihmeellistä, kun Aku suihkusta tullessaan kietoo pyyhkeen vyötärön ympärille tai uimaan mennessään käyttää joskus uimahousuja, mutta ulkona liikkuessaan hän pukeutuu pelkkään paitaan.

Joskus kommellusten takia Aku joutuu alastomaksi ja peittää silloin käsilllään alaosansa. Miksi ihmeessä? Eihän Aku käytä edes housuja. :D

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Eihan Ankoilla ole sukupuolielintä, mutta miksi ihmeessä Aku sitten kietoo pyyhkeen vyötärönsä ympäri tai alastomana ollessaan peitää käsillään jalkovälinsä. Olisihan se outoa jos Akulla olisi housut jaloissa ja siitäkin nousisi varmasti jonkun sorttinen kohu.

Vierailija

Jösses! Akuhan on ANKKA! Se nyt vain on ns. "ele", että suihkun jälkeen kietoo pyyhkeen ympärilleen, joskus käsillä peittelyllä taas tehdään "hauska" tilanne. Ei nyt luulisi että se ketään haittaa.

Sami-96

Vierailija

Enpä tiedä...(Mutta ennen Aku Ankat kiellettiin Suomesta koska Ankoilla ei ollut housuja.("Lakko" alkoi Heinolan kirjastossa.))

Hmm...Ehkä Aku ei käytä uimahousuja sillä muuten hän joutuisi uimaan alasti. :D (Toisaalta Aku on ankka joten hänenhän ei välttämättä kuuluisi käyttää ollenkaan vaatteita.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat