Äidinkielesi foorumeilla/internetissä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Anteeksi jos pidän ns floodia päällä, hiukan vain tutkin paikkoja, mutta en näe kovinkaan montaa äidinkielen omaavaa netin käyttäjää. Pisteet, pilkut sun muut välimerkit, ne on tärkeitä yhtä kuin netissä ja in real life. Tosin, itse en muista erisnimiin isoa alkukirjainta.

Monilla foorumeilla (jonneweb, pelifoorumit yms) on äidinkieli varoituksen arvoinen, eli sellainen missä ei ole pisteitä yms, varoitetaan, ja jatkuvasta pistetään jäähyboxiin. Jos täälläkin olisi pakollinen (jäähyn sanktiolla) tulisi todella hyvää käsialaa todella monelta, jotka vielä eivät tee sitä.

Kommentoikaa!

Kommentit (1)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minuakin hieman ärsyttää, kun jotkut eivät osaa kirjoittaa kunnolla. Joitakin mitä lie, 3-vuotiaita osa täällä. Jotkut kirjoittavat koko litanian Caps Lock päällä, ja jotkut eivät osaa edes painaa sitä aloittaessaan lausetta. Usein näkee sellaista todella huonoa kirjoitusta, josta puuttuu kaikki pilkut ja pisteet. Tuo tosin riippuu ihan foorumista, mutta täällä on sillä tavalla.

Tuo kyllä ärsyttää, tekisi mieli huomautella todella usein tuollaisesta, mutta se olisi aikamoista spämmimistä sekin, että kirjoittaisi sata huomautusviestiä päivässä. : D No joo, modet vain ytarvittaisiin, niin kenenkään ei tarvitsisi mitään huomautella, ja turhat spämmijät saataisiin kuriin. Toki on heitä, ketkä eivät kokonaisuudessaan OSAA kirjoittaa, mutta heitä on vähemmistö, ja he voisivat opetella kunnolla kirjoittamaan, sekä foorumikäyttäytymisen salat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat