koulu on tylsää

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

viestejä tähän jos koulu on tylsää !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Minusta on todella hyvä asia, että koulu on, sillä Suomessa on oppimisvelvollisuus. Se meinaa sitä, että jokaisella on velvollisuus oppia, mutta ei ole pakko käydä koulua, vaan voi opiskella kotona, joka tosin on mielestäni paljon rankempaa. Ja Suomessa koulukin on ilmaista, miettikääs sitä! Jossain Amerikassa koulun käyntikin taitaa maksaa. Joissain köyhissä maissa lapsien suurin haave on, että pääsisivät oppimaan kouluun, mutta heillä ei ole siihen varaa. Meidän pitäisi olla super tyytyväisiä (no ehkä ei ihan super tyytyväisiä, mutta tyytyväisiä kumminkin), että meillä on ilmainen koulu ja saamme oppia. Jos ei opi, ei pysty pärjäämään elämässä. Eihän koulu aina kivaa ole, myönnetään, mutta vaikka kuinka tylsää olisikin, opimme ja pärjäämme.

Vierailija

Koulu ei ollut ainakaan tänään tylsää,sillä meillä oli hiihtokisat.

Koulu on tylsää ainakin torstaisin,sillä silloin meillä on pitkä

päivä...:(

Vierailija

Koulu on joskus tylsää,mutta ajatelkaa jos koulua ei olisi sitten me ei opittaisi yhtikäs mitään esim:matikan laskuja ja muita asioita.Eikä me osattaisi kirjoittaa näin hyvin.Tosin minä opin kirjoittamaan eskarissa.

Vierailija

Tää on just sellasten alakoululaisten asenne jotka eivät pärjää koulussa / halua pärjätä siellä. Alakoulun numeroilla tähdätään yläkouluun, yläkoulun numeroilla jatko-opiskelupaikkoihin. KOULU ei tuhlaa teidän aikaanne, tulitte sinne opiskelemaan. Se se ongelma onkin kun opiskelun pitäisi olla hauskaa.

~Hyvin pärjäävä ilonen ahkera koululainen

Vierailija

Meillä koulussa on kyllä mukavaa, sillä ylä-asteella on paljon vapaampaa. Jotkin kouluaineet ei nyt ole mitään kaikkein parhaimpia mutta pärjään hyvin koulussa. Meillä on kauhean pitkiä koulupäiviä, mutta koulussa saa olla enemmän kavereiden kanssa.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat