Onko Roope Ankan Vitsisarjat mielestänne hyviä?

Seuraa 
Liittynyt1.10.2008

Minusta ne ovat hyviä yksisivuisia tarinoita. :s

Kommentit (11)

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Kyllä, kaikki yksi sivuiset sarjat ovat mun mielestä hyvii. Hauskimmat on ehkä mun mielestä Carlin tai Manuelin ja Billin tekemii. Eli siis Barksin ja Gonzalesin (en muista Gonzalesin tarinoiten käsikirjoittajan sukunimee). Eli toisin sano, kyllä Roope-Sedässä tulevat sarjakuva stripit ovat hyviä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Kun katsoo Barksin yksisivuisia hupisarjoja Roopesta (tai kenestä tahansa muustakin hahmosta), huomaa, että tekemiseen ja suunnitteluun on käytetty aikaa. Al Taliaferron piirtämissä Roope-stripeissä sen sijaan huomaa, että ideat alkavat loppua, kun strippejä on kertynyt tuhansia, kuitenkin ne ovat ihan kohtalaisia. Don Rosan piirtämät pari uudehkoa Roope-hupisarjaa, jotka taisivat olla kaksisivuisia, ovat hauskoja, ja Don Rosa on kertonut ne hyvin. Myöskin muitten käsikirjoittajien ja piirtäjien vitsisarjat ovat usein hauskoja. Näitten hyvien ja loistavien lisäksi löytyy kuitenkin valitettavasti myös heikomman tasoisia hupisarjoja, joitten juoni kuihtuu lyhyeen tai tarinankerronta takkuaa. Vastaukseni: vaihtelee paljon.

Vierailija

Anteeks, sekoitin stripit ja yksisivuiset, siis Roope-yksisivuiset ja Heymanssin yksisivuiset. Strippihän on se useasti 3-ruutuinen vitsin sisällään pitävä sarjakuva.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Roope-strippejä on ollut jo kovin pitkän aikaa. Ensimmäiset Roope-stripit piirsivät Barks ja Taloiaferro 50-luvulla. Nuo vanhat Barks-stripit ovat mahtavia juoneltaan, ja niitä on todella ilo lukea. Klassikkona ne kaikki sarjat, missä Roope menee sinne kahvilaan ja yrittää pummata ilmaiseksi kupin kahvia tai donitsin. Ne ovat todellisia klassikoita ja naurattavat aina. Barksilla täytyi olla todella hyvä mielikuvitus.

Barks teki myös muutamia muita eri juonta olevia todella mahtavia Roope-strippejä. Nuo Taliaferron Roope-stripit ehtivät jäädä aika vähäisiksi, kun hän jo lopetti piirrosuransa. Joitakin ihan hyviä kuitenkin mahtuu joukkoon. Myös esimerkiksi se Sander Gulienin "100. asiakas saa ilmaisen hampurilaisen" ja se, jossa Roope pesee ja kuivaa tuulettaa takkinsa luonnon elementeillä. Kyllä on ihan paljon hyviä Roope-strippejä, vaikka stripeissä melkein eniten pidän Taliaferron Aku-stripeistä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat