keinoja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli yritetään keksiä joitain keinoja häiriköiden kurissa pitämiseen jos vaikka keksittäisiin joitain hyvyä keinoja joita ne toimituksen tyypit vois käyttää näiden häiriköiden kurissa pitämiseen ja jos keskustelun aihe häiritsee älkää kirjoittako mitään tähän keskusteluun

terveisin karhu pekoni

Kommentit (5)

Vierailija

adz kirjoitti:Ja minä kysyn missä täällä on häiriköitä??

Niin, tämähän riippuu aivan siitä, millaisilla kriteereillä arvostelee henkilöitä. Siis, ketkä ovat kunnollisia, ja ketkä taasen häiriköitä.

Minä ainakin ihan rohkeasti sanoisin häiriköiksi kakki trollit, ja myös tälläisten topiccien aloittajat. Koska mitä järkeä on tehdä topicceja, jo entuudestaan olemassa olevasta aiheesta? Sekin on häiriköintiä. Koska useimmat kumminkin jo tietää, mistä aiheista on jo olemassa topicceja, ja mistä ei. Mutta jotkun kun tekee kumminkin vanhoista topiceista kaksoiskappaleita. Mutta miksi? Hakeeko he jotain kuuluisuutta?

Sami-96

Vierailija

Noo, "päiväkoti" kun sulkeutuu parin tunnin päästä, ja Rosa4tehwiniä ei näy - otan vapauden selittää, sen, mitä hänen oli tarkoitus selittää. Siis jos etusivula ON JO yksi tälläinen "parannushössäkkä"-topic, miksi ihmeessä tehdä uusi tämän aiheinen topic? Tätä kysyn usein, mutta koskaan ei vastausta tipu.

Pekonikarhu kirjoitti:ja jos keskustelun aihe häiritsee älkää kirjoittako mitään tähän keskusteluun

Tähänkin asiaan kommentoin. Mitä järkeä siis on edes kirjoittaa tuollaista? Voisin sanoa että miltein kaikki, joita aihe ei miellytä, sanoo vielä jotain tuostakin, että "ei saisi tulla erimielisiä kommentteja". Koska foorumilla on siis tarkoitus kirjoitella ASIALLISESTI ja PERUSTELEVASTI moniin topicceihin. Koska tämä on keskustelualue, miksi tänne tehtäisiin topicceja, jonne ei saa laittaa omaa mielipidettään? Sehän täällä on tarkoitus - vaihtaa mielipiteitä toisten kanssa!

Ja Capsin kiusaaminen on sitten taas lihavoinnnin/alleviivauksen tilalla. Tiedotan ihan siksi, että väärinkäsityksiä ei synny.

Sami-96

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Ihan oikeasti. Mitän hyötyä on tehdä tällainen topic, kun jo etusivulla on prikulleen samalla idealla pyörivä topic?

Ja sitten vielä se pointti, että aika pitkään on ollut aivan rauhallista eikä mitään häiriköitntiä ole ilmennyt.

pekoni karhu kirjoitti: ja jos keskustelun aihe häiritsee älkää kirjoittako mitään tähän keskusteluun

Tuo ei koskaan pidä paikkaansa. Huomenna selvitän asiaa enemmän, kun päiväkoti aukeaa taas.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat