Paras joulu-tarina??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kysyn vain että mikä on paras joulutarina. itse pidän Joulu Karhuvuorella tarinasta.

Sivut

Kommentit (18)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Homer-97... (Huoh..: @) Vaikken mikään ylläpidon jäsen tai mode täällä ole, niin pakko huomauttaa. Miksi sinä vastasit tähän joskus aikaisemmin, ja sitten vastaat heti eilen uudestaan ja tänään taas?! Ja aina tuo sama teksti, jossa on vain "Joulu Karhuvuorella". Hyvä kun on oikeinkirjoitus kohdallaan noissa kahdessa viimeisessä viestissäsi. Vaikkei tuo ole tuplapostausta, niin aikamoista spämmiä kuitenkin hieman ärsyttää.

Mielestäni kaikkein parhaat joulutarinat löytyvät ankkamestari Carl Barksilta, kumma kyllä. xD Mielestäni kaikkein paras tarina on jo aika varhaisessa vaiheessa uraansa tekemä Aku Ankka pelastaa tyhjälän joulun.

Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun on mielestäni eräs Barksin ehdottomasti parhaimmista tarinoista. Olen lukenut kyseisen tarinan ainakin 10 kertaa, mutten vieläkään ole siihen kyllästynyt. Aina tykännyt paljon jouluisista tarinoista, johon Barksin käsikirjoitus sekä piirrokset antavat vielä viimeisen silauksen. Tässä tarinassa Barks on keksinyt vallan mahtavan juonen. On todella hienoa katsoa Ankkoja auttamassa tuolla tavalla. : D On hyvä idea, että Roopen rahat menevät jonnekin onkaloon, josta ne sitten saakin vain jonkun leikkijunan avulla vähän kerrallaan. Sitten kun pojat saavatkin vielä sellaisen suuren (10.000) setelinipun, se auttaa juoneen vielä paremmin. Kertakaikkiaan onnistunut juoni. Barksin piirrokset ovat huippuluokkaa, melkein parasta mahdollista. Mahtava tarina!

Toisena on kyllä vanha kunnon Vanhan linnan salaisuus. Tuo tarina on myös varsinainen klassikko. Mutta siis, tuo Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun on paras.

Vierailija

Pidän Joulu Karhuvuorella tarinasta. Siinä on hyvät piirrokset ja juoni on tarpeeksi mielenkiintoista. Loistotarina, mutta ei Aku Ankka pelastaa tyhjälän joulun sille paljon häviä!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat