Tarinat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankan taskukirjojen tarinat ovat minusta vähentyneet huomattavasti. Yksisivuisia tarinoita on 1-4, kun taas pidenpiä

noin 3-4 kpl. Nehän on luettu hetkessä!

Kommentit (4)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Täh? Taskukirjassa on ollut jo viimeiset 39 vuotta 256 sivua, jos poikkeuksia ja tuplia ei lasketa. Se on mielestäni ihan hyvän verran, sillä kyllä siinä ihan mukavasti lukemista on, ja hintakaan ei ole tyrmäävä.

Aku Ankan Taskukirjan tarinat eivät ole yhtään vähentyneet, pikemminkin niitä on vähän enemmän, mutta ne ovat vähän lyhyempiä, kuin alkupään taskareiden tarinat. Ensimmäisissä taskukirjoissa oli usein 4-5 sarjaa, nyt esimerkiksi uusimmassa taskukirjassa "Vuosisadan rakkaustarina" on 7 yli 20-sivusta, ja yksi alle 10-sivuinen. Se on ihan hyvin, ja kun kuitenkin tuossa on yhteensä se taattu 256 sivua, niin eivät ne tarinat/sivut ole yhtään vähentyneet.

Vierailija

Täysin samaa mieltä Eternan kanssa. Ja Aku Ankan taskukirjoissa harvoin edes on 1-sivuisia. Pitkiä sarjojahan sieltä pitäisi löytyä ja niitäkin tavallisissa 8-10.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Yleensähän justiin Taskukirjoissa on monta kertaa pitkiä tarinoita (yli 50 sivuisia). Yksisivuisia niissä on aika harvoin. Ja samanverran Taskareissa on aina sivuja (256), paotsi Tuplissa tietenkin puolet enemmän (512).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat