Suomalaiset tekijät?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olet suomalaisista tekijöistä, eli käsikirjoittajista ja piirtäjistä? Ihan hyviä. Kari korhonen ei ole kauhean hyvä piirtämään, mutta osaa tehdä hyviä tarinoita. Muita heppuja en tiedäkään.

Sivut

Kommentit (38)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kai Vainiomäeltä olen muutaman tarinan lukenut, eikä kovin hyviä muistaakseni olleet. Korhosella taas on muutamia hyviä, mutta sitten on myös paljon huonojakin.

Vierailija

Onhan myös Jukka Murtosaari piirtänyt monia kansia ja käsikirjoittanut tarinoita sekä piirtänytkin muutaman. Eikä tietenkään saa unohtaa Mauri Kunnasta. ;)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tällä hetkellä heitä on tietääkseni kolme: Kari Korhonen, Kai Vainiomäki ja Jukka Murtosaari.

Heidän yhteistyöllä saisi jo ehkäpä kasaan täysin sinivalkoisen Aku Ankka -lehden, mitä tarinoiden tekijöihin tulee!! :)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oho, tuon profiilikuvan ansiosta/takia en Mac Duckyä tunnistanut. =D

No, suomalaisia ankantekijöitä on muutamia. Niitä, mitkä ova enemmän piirtäneet/käsikirjoittaneet, ja sitten vähemmän tunnettuja. Nämä: Kari Korhonen (Korhonen on todella hyvä piirtäjä. Hän osaa piirtää jokaista hahmoa todella hyvin, mitä on ikinä edes kokeillut. Pikku-Akussa hän on mielestäni piirtäjistä paras, vaikka Esteban lähelle pääseekin. Hänen piirroksensa ovat jotenkin hieman kulmikkaita, muttei yhtään huonoja. Ne ovat ajan saatossa parantuneet, ovat erilaisia kuin muilla, mutta kuitenkin hyviä. Hänen tyylinsä on selkeästi erotettava. Käsikirjoittamisessa Korhonen on todella hyvä. On todella kunnioitettavaa, että tämä mies sekä käsikirjoittaa, että piirtää. Nykyään se on harvinaisempaa. Monet Korhosen käsikirjoitukset ovat jääneet mieleeni. Se on hyvä, mahtavaa Kari!), Kai Vainiomäki (Kain käsikirjoituksia ei ole kovinkaan paljoa nähty, mutta niistä vähistä päätellen mies osaa hommansa. Toivoisin ehdottomasti, että hänen käsikirjoituksiaan julkaistaisiin enemmän. Muutama lehti sitten julkaistiin akkarissa juuri eräs hänen käsikirjoittama sarja. Nimi oli joku ".... kirjatoukkia". Mikäköhän tarkalleen? =D No joo, to tarina jäi lehden parhaana mieleeni. Hyvä!), Jukka Murtosaari (Häneltä on julkaistu kansikin Suomessa 2008 kesällä julkaistu kansi, jossa on Iines, Aku ja Ankanpojat. Tuon kannen juoni on hyvä, ja varsinkin piirrokset yllättivät positiivisesti. Onneksi hän on vasta uransa alkuvaiheessa, ja saamme mitä suurimmalla todennäköisyydellä nähdä hänen piirroksiaan vielä pitkän aikaa), sitten Mauri Kunnas (Mauri on yhden tarinan käsikirjoittanut, enkä siitä osaa sanoa, sarja oli hyvä, mutta Mauri ei varmaan enää mitään sarjaa tule käsikirjoittamaan), sitten on vielä Salla Lehmus, sekä Hanna ja Elina Vellonen, jotka ovat käsikirjoittaneet yhden sarjan, jonka Vicar on piirtänyt. Tuo yksisivunen löytyy Ankantekijät 3: sta.

Vierailija

Niitä on vain muutama.

Suomalaiset käsikirjoittavat hyviä tarinoita,mutta Kari Korhonen on ainoa suomalainen piirtäjä.

Vierailija

En minäkään tiennyt muita kuin Korhosen(joka on mielestäni varmaan paras piirtäjä,ehkä Van Horn on kuitenkin parempi)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat