Pisin lause!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis: yrittäkää kirjoittaa mahdollisimman pitkä lause, mutta sen pitää olla järkevä. Esimerkki: Pieni, vihreä marsilainen käveli hyvin pitkällä autotiellä, mutta joutui juoksemaan pois, sillä haiseva, suuri auto, jota ajoi joku ihminen, tuli varmaan kahtasataa marsilaista kohti. 24 sanaa. muistakaa ilmoittaa sanojen määrän lopussa. Pilkkuja, tai muita merkkejä EI lasketa sanoiksi. Yhdyssanat lasketaan yhdeksi sanaksi.

Ja ei kun kirjoittamaan!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Suomi on parempi maa kuin Venäjä, Ruotsi, Italia, Espanja, Kanada, 10yhdysvallat, Japani, Kiina, Mongolia, Mexico, Brasilia, Argentiina, Australia, Uusi-Seelanti, Etelä- ja Pohjois-Korea, Ranska, Belgia, Egypti, Kreikka, Kypros, Saksa, Viro, Sveitsi, Itävalta, Puola, Latvia, Liettua, Irlanti, Iso-Britannia, Peru, Dominikaaninen tasavalta, Kuuba, Portugali, Malesia, Monaco, Indonesia, Libya, Norsunluurannikko, Slovakia, Slovenia, Bahama, Kroatia, Serbia, Montenegro, Belize, Vatikaani, San Marino, Liechstenstain, Kazakstan, Unkari, Ukraina, Tsekki, Tanska, Norja, Islanti, Madakaskar, Singapore, Somalia, Uusi-Guinea, Päiväntasaajan Guinea, Saudi-Arabia, Intia, Pakistan, Bhutan, Afganistan, Taiwan eli Kiinan Tasavalta, Albania, Angola ja kaikki muutkin jäävät listalla Suomen taakse ! 88 sanaa

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Kissa käveli pitkin moottoritietä, ja hän liukastui, ja auto ajoi suoraan häntä päin, mutta auton kuski huomasi kissan, ja väisti kissaa, ja kissa ehti juuri ja juuri alta pois, ennen kuin auto osui kissaan, ja se olisi ollut kissan loppu.

40 sanaa.

Vierailija

Suomen pisin yhdyssana on lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas joka on jopa yhteensä kuusikymmentäyksi kirjainta pitkä sana, eli melkoisia sanahirviöitä täältä suomestakin kyllä löytyy, vai mitä? 22 sanaa.

Vierailija

Olen Aleksi MacAnkkahullu 010898, ja olen rekisteröitynyt tämän nettisivun lisäksi mm. Ruotsinkielisillä Aku Ankka-sivuilla, Djlordin tekemässä Akun313-sivuilla, Duckburgfans-sivuilla, maailman surkeimmassa Ankkanetissä, sekä Ankka-sivujen lisäksi olen rekisteröitynyt älypäässä, ninjakiwissä, taitopeleissä, Akkiksessa ja Ankkalinnakkeessa. (32 sanaa!)(Pistäkää paremmaksi!(Tai huonommaksi!)

Vierailija

Aleksi MacAnkkahullu 010898 kirjoitti:Olen Aleksi MacAnkkahullu 010898, ja olen rekisteröitynyt tämän nettisivun lisäksi mm. Ruotsinkielisillä Aku Ankka-sivuilla, Djlordin tekemässä Akun313-sivuilla, Duckburgfans-sivuilla, maailman surkeimmassa Ankkanetissä, sekä Ankka-sivujen lisäksi olen rekisteröitynyt älypäässä, ninjakiwissä, taitopeleissä, Akkiksessa ja Ankkalinnakkeessa. (32 sanaa!)(Pistäkää paremmaksi!(Tai huonommaksi!)

Tuossa sinun jutussasi oli vain 11 sanaa. siinä mm. kohdassa oli piste.

Vierailija

Pelattuasi pitkän aikaa jalkapallokentällä, saatat olla niin uupunut, että kaadut yht'äkkisesti mutaan toisten nauraessa kuraiselle paidallesi tai pyörryt kesken kaiken hauskan.

21 vain.

Vierailija

Kolmesataa vuotta sitten kukaan ei vielä osannut ajaa autoa, pelata jalkapalloa, hyppiä narua, katsoa telkkaria, pelata tietokoneella, kävellä narulla, hypätä ruutua, kävellä käsillään, kuunnella radiota, levyttää hyvää musiikkia, käydä elokuvissa, tehdä leivonnaisia, lukea iltasatuja, käyttää kännykkää, syödä jäätelöä, lentää lentokoneella, ruokkia lintuja, ajaa partaa, pelata afrikan tähteä, soittaa kitaraa, rakentaa koneita, hypätä lintutornista, katsastaa skoottereita, tehdä rullaavia työtuoleja, paahtaa leipää, paahtaa vaahtokarkkeja, käyttää uunia, pomppia trampoliinilla, haistella hajuvettä, kieriskellä kurassa, ahtaa viisisataa ranskista samaan aikaan suuhunsa, keinua puistossa, luistella koulun pihassa, uida uimahallissa, tehdä kameroita, työntää kuulaa, heittä keihästä, lyödä naapuria moukarilla päähän, ja pahinta tässä on se, että kukaan ei myöskään osannut käyttää WC:tä, silti silloin kaikki oli niin pajon paremmin.

omien laskujeni mukaan 113!!

Vierailija

lapin poro koira on kaikkia muita koirarotuja tosi,tosi,tosi,tosi,tosi,tosi ,tosi,tosi,tosi,tosi,tosi paljon parempi! 18 sannaa miun lauseesta löytyypi.

Vierailija

Viisitoista pitkää miestä menivät näyttävästi riviin, jotta ikävän käsilaukunryöstön uhri tunnistaisi poliisin avustuksella syyllisen eiliseen, kello yksitoista aamulla tapahtuneeseen yhtäkkiseen laukkuvarkauteen, jonka seurauksesta tämän naisen pieni saksanpaimenkoiran pentu karkasi hihnastaan keskellä jalkakäytävää ja juoksi suoraan läheiseen, melko suureen metsään.

39 tällä matikalla...

Vierailija

AkuAnkka132722 kirjoitti:Eikö tällane oo jo

mene sinä siitä jonnekkin metsään valittamaan,äläkä kysele tyhmiä ja pilaa muiden iloa valittamaalla eikö tääläinen jo ole.18

Vierailija

Pieni kissa, jolla oli kala suussaan, juoksi kohti suurta, tuntematonta ja ihmeellistä koiraa, jolla oli luu, joka haisi bensalle, dieselille ja koiralle. sanoja:22

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat