Tuleeko vielä Rokkikukot 3?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä luulette tuleeko vielä rokkikukot 3

Kommentit (12)

Vierailija

AkuAnkka132722 kirjoitti:tähän toppiciin ei oo kukaan vastannu puoleen tuntiin kyllä teillä varmaan vielä löytyy jotakin sanottavaa

Tuskimpa kukaan nyt tuhatta viestiä tähän aiheeseen alkaa latelemaan. Sehän olisi kuin spämmäystä. Jokaisella aiheella on oma aikansa eikä sen ajan loppumista voi muuttaa. Olisit voinut tehdä yleisen Rokkikukot-kirjasarja topicin, jossa olisit ensin kertonut kahdesta ilmestyneestä kirjasta. Sitten joitakin kysymyksiä alustamaan keskustelua ja loppuun vielä omat mielipiteet kirjasarjasta. Tämän kysymyksen olisit voinut laittaa pohjustamaan tätä keskustelua. Uskon, että tässä olisi jokaisella paljon enemmän sanottavaa, jos aihealoitus olisi hieman hiottu. Nyt se on aika köyhänlainen.

Mutta sitten asiaan: Uskon, että Rokkikukot 3 on tulossa, mutten ihan usko, että tänä vuonna. Vuosi on mitä todennäköisimmin 2010. Itse en omista kumpaakaan tähän mennessä ilmestynyttä Rokkikukkoa, mutta jos näen divarissa 10-15 eurolla ostan varmasti. Saa vielä nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Vierailija

adz kirjoitti:Jeps en tiedä enkä julkaisua pidä niiin hyvänä että kaipaisin kolmatta osaa saatika neljättä jne.

musta Rokkikukot on tosi hyviä

Vierailija

tähän toppiciin ei oo kukaan vastannu puoleen tuntiin kyllä teillä varmaan vielä löytyy jotakin sanottavaa

Vierailija

Kyllä kolmaskin tulee. Siitä tulee kolmen trilogia. Ja jos haluatte kovasti tietää, niin voitte lähettää toimitukseen viestiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat