lemmikit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

elikkä en jaksa käydä kaikkia 125:tä sivua läpi vaan teen uuden aiheen eli onko teillä lemmikkejä. (jos ei ole älkää postatko ettei muutu spammiksi.) itselläni on 2 kissaa 1 koira.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Googlen haulla voi etsiä näiden sivujen topiceja.

Mutta meillä oli ennen kissa. Syksyllä sain ihan omat lemmikit. Kaksi kesyrottaa.

Vierailija

Dupadaa dippa duu..

keno don rosa kirjoitti:elikkä en jaksa käydä kaikkia 125:tä sivua läpi

...joten minäpä katsoin puolestasi.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/lue?_forumThread_WAR_akuankka_forumid...

Löytyi sivulta 16. Pitkä rimpsu, mutta voin taata, että kun kopioitte sen ja heitätte koko roskan osoitekenttään, päädytte Lemmikit!-topaan. Jos kuitenkin jollain ihmeen tavalla onnistuisitte eksymään, taidan kuitenkin nostaa keskustelun etusivulle. Siellä on parempi jatkaa keskustelua, kun on jo muutenkin niin paljon sinne kirjoitettu. (Eikä tietenkään tule näin montaa keskustelua samasta aiheesta!)

Vierailija

Lainaus:
Re: RE:lemmikit

Tupu,Lupu&Hupu - 10.12.09 02:59 (ID 410194)

Minulla on 2 gerbiiliä.


Meilläkin on ollut 2 gerbiiliä.

Vierailija

Eli meillä on maatila ja minulla on oma koira,kissa,5 kania,vuohi,kana,kukko ja jotain muita ja en jaksa käydä kaikkia läpi mutta niitä on paljon!

Tietokone ei löytänyt sitä sivua mikä oli aiemmin tässä keskustelussa joten kirjoitin tänne.

Vierailija

Noh, itse en omista mitään lemmikkiä, mutta kaverini omistavat lemmikkejä, joita aan käsitellä ja hoitaa välillä, mikä on todella kivaa kun itse en niitä elukoita omista. Asummekin kerrostalossa, niin tänne on hankala lemmikkejä ottaa, mutta kalat tai jyrsijänhän tänne voisi kyllä ottaa 8'D Jyrsijöitä kyllä enemmän haluiaisin kuin kaloja, jyrsijät ovat mielenkiintosempia ja eloisampia otuksia. : D

- Lohis

Vierailija

Itselläni on tarantella. Se on harmaa tai harmaanruskea. Kokoa löytyy noin 12 cm. Vartalon pituus 7 cm. Kunnon voi määritellä takaruumiin koon perusteella. Mitä pienempi takaruumis on, eikä tarantella syö, sitä huonommassa kunnossa se on. Jos tarantella ei syö ja sen takaruumis on pieni, sillä voi olla nestehukka tai loisia. Omalla tarantellallani on tarpeeksi pyöreä massu, eli hyvässä kunnossa.

Meiltä löytyy myös kaksi kissaa ja koira. Toinen kissa on musta, aika lyhytkarvainen ja äkäinen. Toinen on harmaaruskeavalkoinen, pitkäkarvainen, kiltti eikä malta pysyä paikoillaan.

Koira taas on ruskea Labradorinnoutaja.

Vierailija

No hyvä juttu että tarantella voi hyvin. Pyöreä massu, eli syönyt varmaan hyvin : ))

Kuulostaa mielenkiintoiselta lemmikiltä tuo tarantella, jos pidät pikku ystävääsi omassa huoneessasi, saattaa ei-kutsutut vieraat pysyä poissa pikku vahtisi takia. : D

- Lohis

Vierailija

Lainaus:
Lohis: Kuulostaa mielenkiintoiselta lemmikiltä tuo tarantella

Sitä se onkin. Osta tarantella jos olet hämähäkkikammoinen, niin kammo katoaa sen siliän tien! :D Suosittelen ostamaan, hauskan näköisiä kavereita ovat kun kököttävät paikoillaan. Ruoka vain ei ole kosketeltavinta mahdollista, sillä ne syövät hyönteisiä ja suuremmat yksilöt jopa hiirenpoikasia. ;)

Lainaus:
Edelleen sama henkilö: saattaa ei-kutsutut vieraat pysyä poissa pikku vahtisi takia.


Nääh, enemmän ötis kiinnostaa populaa kuin karkottaa heitä. :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat