onko ferri olli turha?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

sanokaa jos ferri olli on teidän mielestä turha?

Kommentit (10)

Vierailija

Ferioli osaa piirtää parhaita Mikki-sarjoja. Niiden juonet ovat mahtavia. Esimerkkeinä: Shambori -sarjat sekä Myyttien saari -sarjat. Ferioli on huippupiirtäjä.

Vierailija

Onhann hän todella hyvä Mikki-piirtäjä, ellei jopa parhain. Ja juuri esimerkiksi Myyttien saari on todella hyvä tarina juuri sen takia, että siinä seikkailee Hiiret ja Ankat samassa sarjassa. JA Sami on täysin oikeassa eli kukaan piirtäjä ei ole turha vaan he voivat olla hyviä tai huonoja. Ja Feriolin ankat ja hiiret ovat oikeen kivan näköisiä. Ja hän osaa piirtää. Ja hän kuuluu parhaimmat tekijät listaani. :)

Siru05

Vierailija

Eihän minusta ole niinkään turha - tosin kuin tämän topicin ideasi hieman on. Kukaan piirtäjä ei niin ole turha, mutta piirtäjiä on eritasoisia. Jotkut on hyviä, jotkut huonoja. Ja tuo sinun selvitysviestisi ei paljon lisää selvyyttä. Siinä vain kerrot hahmosta...

Sami-96

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja onko ideaa tehdä topic, jossa ei edes kerro, mistä on kyse. Ei todellakaan. Kuka tuo ihmeen Ferri Olli on? Topiccia tehdessä täytyy aina olla ajatuksen kanssa liikenteessä. Aloitusviestin täytyy olla selkeä, toisin kuin tuo, josta ei saa edes selvää, eikä siinä kerrota pääasiaa, eli sitä, että onko päähenkilö turha.

Niin, en ole siis ikinä mistään Ferri Ollista kuullut, joten paha on vastata. Älä tee topiccia, jos et osaa selittää edes aloitusviestiä, saati sitten topicin koko ideaa kunnolla. Eli, se, että kertoisit, mistä tässä on kyse, helpottaisi asiaa huomattavasti.

Vierailija

Ups! Tosiaan tarkoitus oli kysyä Feriolista, ei Ferri Olista, kiitos huomautuksesta. César Ferioli (s. 1959 Espanjassa) on Disneyn Mikki Hiiri -sarjakuvien piirtäjä, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Ferioli. Nykyään hän piirtää paljon myös Aku Ankkaa. Ferioli on tehnyt piirroksia myös italialaisiin lehtiin Aku Ankan lisäksi.

Vierailija

Tuota.. Eihän tämä enään ole turha kun kerroit asian meille.

Ferioli on mielestäni ihan hyvä piirtäjä. Tykkään hänen Mikkitarinoistaan ehkä enemmän kuin Ankkatarinoista. Mikki näyttää Feriolin piirtämänä todella hauskalta ja aidolta. Kyllä Ankatkin ihan hauskannäkösiä on.

Tykkään erityisesti Feriolin piirtämästä pitkästä tarinasta Myyttien Saari. Hauskaa kun Ferioli piirtää kaikki Ankkalinnan sankarit samaan tarinoihin. Piirtäähän kyllä Ferioli myös aktiivisesti Aku & Mikki tarinoita.

JonzkuAku :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat