Lastenohjelmat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En löytänyt Googlettamalla mitään tän kaltasta aihetta, joten, no tein tälläsen...

Televisiostahan tulee nykyään pelkkää roskaa, sama juttu lastenohjelmien kanssa. Kun käännätte sen ihanan telkkarinne vaikka kanavalle MTV3 sunnuntaina, tai neloselle minä vain arkipäivänä, voitte varmasti huomata kuinka kamalia kaikki lastenohjelmat näillä kanavilla oikeasti ovatkaan! No en tietty ole paras henkilö tätä sanomaan, mutta sillon kun olin erittäin aktiivinen lastenohjelmien katsoja tuli siitä laatikosta jossa näkyy värit ja kuuluu äänet paljon parempaa katottavaa, Maija Mehiläinen, Franklin, Teletapit, Ankronikka, Tikun & Takun pelastuspartio, Muumit, Tontut, näitä voin luetella paljon enemmänkin. Ero näiden uusien ja vanhempien lastensarjojen välil on se, että näissä uusissa kaikki hahmot tehdään tietokoneella, ja lopputulos on omituinen! Pohtikaa ja verratkaa vaikka Lolassa ja Virginiassa esiintyviä hahmoja ( jos olette sarjaa nähneetkään, tai siitä mitään kuulleetkaan ) vaikka 10+2 ohjelman hahmoihin. 10+2 ohjelmassa hahmot on tehty siististi ja kauniisti, juontakin on, siinä on sitä jotakin mikä saa useat lapset jäämään telkkarin ääreen. Katotaan vaikka ens sunnuntainkin ohjelmistoa MTV3:sen osalta: Kattolaiset, Hirviöallergiaa, Bakugan, Woimaxi, Kids Top20. KATTOLAISET ON MIELESTÄNI ainoa ohjelma jonka saattaisin jopa katsoa. Woimaxissa katellaan kun lapset hyppäävät jokeen ja pelastautuvat johonkin kanoottiin, Kids Top20:ssa katellaan kun Tea riisuu puolet vaatteistaan ja heiluu hulluna. VAIKKA noi kaks viimesintä on aika selvästi suunnattu hieman varttuneemmille lapsille, ( suunnilleen ikäisilleni )en kattoisi niitä kuitenkaan, yhh.

Ei se toisaalta ole ihme jos meille tulee nuorempia lapsia jotka potkivat selkään kun näkivät sen Bakugan ohjelmassa ja lapsia jotka ryhtyvät Duudsoneiksi koska he saapuivat vierailulle Kids Top20-ohjelmaan. Juu tiedän etten tässäkään ole paras tuota äskeistä toteamaan, mutta en usko että kukaan alkaa kiistämään äskeistä raapustusta. Voihan niitä hyviä uusia lastenohjelmia vielä tullakkin jos niihin panostettas enemmän ja joku keksis jotain menevää.

Sub TV Juniorin tilanne on sekä-että, sieltä tulee sitä huonompaa ja välillä parempaa ohjelmaa.

Nickelodeonilta...ei tule mitään katsottavaa, no ehkä se Paavo Pesusieni pääsee juuri ja juuri läpi.

Menen katsomaan sitä ihanaa laatikkoa hetkeksi ja palaan lukemaan ( toivottavasti myönteisiä kommenttejanne ). Toivottavasti, toivottavasti siis en saa turhia valituksia, otan perustellun ja asiallisen kritiikin vastaan.

(6)

Kommentit (7)

Vierailija

Top 5 parhaat lastenohjelmat:

1. Digimon Tamers ja Simpsonit

2. Vaihdokit ja Tut, muumioista paras

3. Toonsylvania

4. Finias ja Ferb

5. Timon ja Pumba

Top 5 huonoimmat lastenohjelmat:

1. Pokemon ja Bakugan

2. Hirviöallergiaa

3. Woimaxi

4. -

5. -

Top 5 Normaalit ohjelmat

1. Talent USA ja Duudsonit

2. Amerikan huippuhurtta & Meidän isä on parempi kuin teidän isä / My dad is better than your dad.

3. -

4. -

5. -

Vierailija

Aleksi MacAnkkahullu 010898 kirjoitti:Top 5 parhaat lastenohjelmat:<br />

<br />

1. Digimon Tamers ja Simpsonit<br />

2. Vaihdokit ja Tut, muumioista paras<br />

3. Toonsylvania<br />

4. Finias ja Ferb<br />

5. Timon ja Pumba<br />

<br />

Top 5 huonoimmat lastenohjelmat:<br />

<br />

1. Pokemon ja Bakugan<br />

2. Hirviöallergiaa<br />

3. Woimaxi<br />

4. -<br />

5. -<br />

<br />

Top 5 Normaalit ohjelmat<br />

<br />

1. Talent USA ja Duudsonit<br />

2. Amerikan huippuhurtta &#38; Meidän isä on parempi kuin teidän isä / My dad is better than your dad.<br />

3. -<br />

4. - <br />

5. -

Oon itekkin kohtalainen Digimonkaheli, se johtuu kyllä enemmän Digimonin onnistuneista musiikeista, mut on sen juonessakin onnistuttu, ainakin ekan kauden osalta. Jokin siinä vetoaa muhun. Tamerssiin en suuremmin ole " ihastunut ".

Vaihdokit, jos nyt oikein muistan on kamala sarja omalla listallani. Noita kahta seuraavaa en olekkaan nähnyt & Timon ja Pumba on kyl viel siinä sarjassamme ok.

Vierailija

Parhaat lastenohjelmat:

1. Pokemon

2. Digimon Tamers

3. Hirviöallergiaa

4. Bakugan

5. Eläköön Pinata!

Huonoimmat:

1. Kattolaiset

2. Kidstop20

3. -

4. -

5. -

Pokemon on paras!! Siitä ei voi olla toista mieltä!! (Sori tästä hirvestä viestistä, mutta nyt on kauhea kiire!!

scrooge mcduck10
Seuraa 
Liittynyt22.1.2011

Bakugan on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Vaikka olen hyvin "iäkäs" katsoakseni lastenohjelmia, mutta mielestäni on mukavaa katsoa äidin hoitolasten kanssa muumeja, mikki hiiren kerhotaloa ja Akua ja kumppaneita. muumit ovatihan huippuja, varsinkin teatterimuumi, johon en kyllästy milloinkaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat