Palautetta Aku Ankan toimitukselle keskustelufoorumista

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hyvää päivää arvon toimitus, toivon että näette tämän palautteeni.

Olen tässä tutustunut nyt Aku Ankan foorumiin, ja olen huomannut muutaman jutun, jota kaipailen muutamalta muulta foorumilta joissa nämä toiminnot ovat, ja siksi ajattelin ehdottaa niitä teille.

Ensimmäinen parannusehdotus olisi Vastauslaatikon, (siis siihen mihin kirjoitatte omat juttunne ja sitten lähetätte ne) siirtäminen omaksi sivukseen. Eli, kun painaisin vastaa näppäintä, siirtyisin omalle sivulle, jossa kirjoittelisin juttuni rauhassa ja painaisin lähetä painiketta, sen jälkeen palautuisin keskustelusivulle. Miksi? Siksi, että omalla kohdalla ärsyttää kelata aina sivun alas, ja kirjoitella suhteellisen vaatimattoman kokoiseen vastauspalkkiin vastaukseni (ei millään pahalla).

Toinen ehdotus olisi muokkaustoiminnon lisääminen, eli voisi viestiä muokata jälkikäteen. Tämä toiminto voisi olla käytettävissä jokaisen viestin kohdalla vaikka 24 tuntia, ja sen jälkeen viestiä ei voisi enään muokata.

Mutta kuitenkin, hienoa että tämmöinenkin palvelu Aku Ankkaan on saatu, mukavaa jutustella muidenkin Aku Ankan lukijoiden kanssa!

Kommentit (8)

Vierailija

Niinpä niin, kukaan muu ei tätä poista, kuin ylläpito.

En kannata muokkaustoimintaa, se on menny mikä on menny, ja that's it!

Tuosta saa kuvan, että kuka vaan pystyy kajoamaan kenen vaan postiin.

Mutta uskon että tarkoitit viestinmuokkauksella vain omia kirjotuksia.

Palautetta voi antaa tuolta alapuolelta.

Tänne kaipaisin vain parin viikon tai ees kerran kuussa blogikirjoitusta, ja enemmän kisoja, mutta alamäkeä mennään ja vauhdilla...modeistakaan ei enää niin väliä, kun sivut on muutenkin toiminut ylläpito poistaa topickeja ihan hyvinkin.

Vierailija

Eääh, ei tälläisiä... Mutta minäpä siis kopsaan sitten tähän palautteeseeni saaneen vastauksen, ehkä se on hyvä laittaa tähän:

Ylläpito kertoi:Pahoittelemme tilannetta. Sivuston kehityksen kanssa on ollut erinäisiä ongelmia, ja aikataulut ovat muuttuneet talven aikana useaan kertaan. Muutamia uudistuksia on luvassa alkukesästä, mutta tiedotamme asiasta vasta kun uudistusten sisältö ja tarkka aikataulu ovat selvillä.

Ylläpito seuraa sivuston keskusteluja päivittäin ja on hyvin tietoinen sivuston tilanteesta. Toimituksen blogit ovat valitettavasti jääneet toimituksen talvilomien ja toimitustyön jalkoihin, mutta toivomme heidän ehtivän palata bloggauksen pariin lähiaikoina.

Sami-96

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei pahalla, mutta tämä topic on aika turha, koska tämä on melkein suora kopio Kokous nettisivujen hyväksi -topicista. Sielläkin (ainakin alunperin) on tarkoitus miettiä vähän samaa kuin tässäkin. Ja palautetta voi lähettää erikseen aivan sivun alareunassa olevasta Palaute-painikkeesta.

Mutta sivujen ongelmana on turhat topicit sekä spämmäys sekä moderaattorien täydellinen puuttuminen. Lisäksi keskusteluihin kaivataan kyllä sellaista hakukonetta, mihin voisi kirjoittaa jonkun topicin nimen, ja hakea että onko saman tyyppisiä topicceja jo olemassa.

Ei tule nyt äkkiseltään muuta mieleen. Moderaattorien saaminen kun on se kuuluisa suuri askel. Aika lailla olen kyllä näistä asioista kirjoittanut siellä Kokous nettisivujen hyväksi -topicissa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat