Ottakaa osaa myös mikin eläin visaan!(lue säännöt)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Säännöt Mikin eläinvisa kuka tietää eniten eläimiä mikistä? voittaja saa julkisuutta Akun nettisivuilla!!!!!!!!!!!

Kommentit (5)

Vierailija

En tajunnut (h). Ja otsikkoakin olisi voinut vähän muotoilla, tuossa "ottakaa osaa " kohdassa sillä se tarkoittaa periaatteessa sitä että kun joku on kuollut niin otetaan osaa-_-

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hei haloo! Näiden kanssa menee kuule kohta hermot. Teet kaksi täysin hyödyntöntä, sekä sivustoa spämmäävää topiccia.

Ensinnänkin, mikäs otsikko tuo tuollainen on "Ottakaa osaa myös mikin eläin visaan!(lue säännöt). Joo, onpas hienoa. Otsikko on ihan liian pitkä, ja siinä puhutaan jotain säännöistä. Säännöt ovat itsestäänselvää luettavaa sekä kerrottavaa, eikä siitä otsikossa kerrota.

Tuo aloitusviesti on aivan sekava. Otsikossa sanoit, että "lue säännöt". No niin, missä säännöt sitten ovat? Nuo "Säännöt Mikin eläinvisa kuka tietää eniten eläimiä mikistä?"-kirjoitukset eivät ainakaan ole mitkään säännöt. Miten niin "Kuka tietää eniten eläimiä mikistä"?. Vähän järkeä peliin, ennen kuin tällaisenkin tekee.

"Voittaja saa julkisuutta akun nettisivuilla". No eipä varmaan. Jos et selitä tarkempaan, niin ei kukaan voi osallistua, sitä paitsi näitä visoja on ihan liikaakin. En kannata, että tekisit topiccia, ennen kuin kirjoituksista saa edes selvää.

Ja vielä kun teit kaksi tällaista visaa, missä kummassakin on otsikossa "Lue säännöt", ja sääntöjä ei olekaan, niin eipä ole kovinkaan hienoa. Perin kyllästyttävää pikemminkin.

Vierailija

PADII kirjoitti:

PADII kirjoitti:joo ei tarvi suuttua.

han on kymmen-vuotias

Minä olen yhdeksän vuotta enkä tekisi tällaista topiccia.

Ei pahalla PADII. Sanon sori myös Joona.Ankalle ensimmäisestä lauseestani mutta en oikein ymmärtänyt sääntöjä... Voisitko selittää säännöt paremmin? :(:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat