Montako sivua ankkaa omistatte

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Nyt vain kaikki joilla on aikaa ja halua sotkea oma huone perinpohjaisesti laskemaan sivumääriä. Se käy yllättävän helposti. Itsellä oli kun huvikseni laskin niin 71794 sivua yhteensä. Tuosta määrästä 28314 sivua oli lehtiä, 30226 taskareita ja 1744 kovakantisia. Aikaa kului eilen illalla 1,15 tuntia.

Kommentit (7)

Vierailija

Ei ole aikaa..ja happi loppuisi kuitenkin.Sivumäärä olisi pyörryttävä kuiteski kun noita Akkereita pelkästään huoneellinen.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Yksi hylly täynnä Roope-setiä, Aku Ankan taskukirjoja ja joitakin kovakantisia, ja toinen hylly täynnä 5 täyttää Aku Ankka kansiota, ja joitakin kovakantisiä + joitakin irtolehtiä ja yksi Aku Ankan aikakone = Liian paljon sivuja, ettei pysty laskemaan.

Vierailija

Vaikea sanoa.Siinä menis koko päivä koska minulla löytyy taskareita melkein 200.Roope-setiä kaks hyllyä.Aku Ankka-lehtiä monta kaappia.Yks Ankallis kirjasto ja Ankan tekijä.Teemanumeroita melkein kaikki.Kaksi jumboa ja milttein kaikki minitaskarit.

Vierailija

Eikö kukaan oikeasti jaksa laskea. Kerrotte vaan taskareiden määrän 254, Täysien kansioden määrän ensin 26 sitten 33, tuplataskareiden määrän 510, ja muiden määrät voi sitten katsoa viimeiseltä sivulta. Jokaisessa sarjan osassa kuten ankantekijät on yhtä paljon sivuja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat