Hahmojen iät suunnilleen...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tiedän että wikipediassa lukee Akun iäksi 74 ,mutta ei se voi olla totta koska mummo ankan iäksi ilmoitetaan 70-80 Hannun ja Touhon:kin ikä on arvoitus sekä Pelle Pelottoman tietääkö kukaan mitkä suunilleen kymmenen vuoden tarkkuudella on heidän ikänsä.

Kommentit (14)

Vierailija

Ehh..? Veikkaisin Tupun, Hupun ja Lupun noin 10-vuotiaiksi

ja Roopen taas johonkin 60 paikkeilla. Aku, Hannu ja Touhon

luulisin olevan n.30-40 vuotiaiksi. :) Tietenkään en ole

varma.

Vierailija

Ajatelkaas nyt vähän..kiva ois nähdä Roope haudassa, Aku rollaattorilla..jne.

Mites sitte..kuolleista nouseminenko muuten kyllä jos noin olisi, niin suvunjatkaminen olisi pakko, eli Tupu, Hupu ja Lupu perustaisivat perheen.. ja taas saatais lukea kommelluksia..ja tietty Ankanpoikien pojat olisivat Pikku-Akuja ja Pikku-Iineksiä..hehhe.

Vierailija

Veikkaisin Ankanpojat noin 10-vuotiaiksi, Akun, Hannun ja Touhon noin 30-vuotiaiksi. Roopen ikä on vähän vaikea arvioida, mutta kyllä hänet arvioisin noin 60-vuotiaaksi(vaikka onkin vielä vetreä kuin nuoruutensa päivinä). Rosan Roope Ankan elämä ja teot-kirjassa näkyi aina jaksojen välissä keksitty vuosiluku(eli niin kuin ankkamaailmassa). Nyt en valitettavasti muista sitä vuosilukua, mutta olen sen joskus laskenut. Kuten tässä on jo sanottu Ankathan eivät vanhene.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Aku Ankka on sarjkuva mailma, eli mielikuvitus mailma. Siellä kaikki ovat tavallaan aina yhtä vanhoja, kukaan ei ikinä vanhene. Elikkä niillä ei oo ikää, paitsi että useimmiten Tupu, Hupu ja Lupu on neljännennellä eli ne vois olla 10 vuotiaita.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Aku 53 kirjoitti:oon saanut sellasen hajun että Aku on vanhempi kuin Roope!?

Aku on luotu/"keksitty" ennen kun Roope.

Vierailija

Niin, sarjakuvahahmot ovat iättömiä eivätkä koskaan tulee vanhentumaan ainakaan ulkonäöltä. Hahmojen "ikä" senkus kasvaa vuosittain, mutta se ei onneksi muuta hahmoja yhtään.

Vierailija

Mandariina kirjoitti:Niin, sarjakuvahahmot ovat iättömiä eivätkä koskaan tulee vanhentumaan ainakaan ulkonäöltä. Hahmojen "ikä" senkus kasvaa vuosittain, mutta se ei onneksi muuta hahmoja yhtään.

Miten niin onneksi?Minusta ainakin olisi hauska nähdä kun hahmot vanhenevat.

Vierailija

Veikkaisin että Aku, Touho ja Hannu olisivat sellaisia vähän alle kolmekymppisiä, jossain on sanottu että Tupu Hupu ja Lupu ovat neljännellä luokalla joten he ovat 10 tai 11. Roopen ikää ei arvioda vaan se tiedeään. Roope Ankan elämä ja teot luku yksi sijoittuu Roopen 10 vuotis syntymäpäivään ja luku sijoittuu vuoteen 1877 eli 1877-10=1867 2009-1867=142v tosin Rosa on sanonut että Roope kuoli kun Barks jäi eläkkeelle, eli 60-luvulla. Sen takia kaikki Rosan sarjat sijoittuvat 50-lukuun. Eli roope kuoli joskus satavuotiaana ja on Rosan sarjoissa 90 vuotias.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat