Hauska leikki.Ei ehkä kovin hauska mutta leikki silti.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Säännöt

Kommentit (7)

Vierailija

Säännöt menee niin,että ensimmäinen sanoo kolmella sanalla jotakin,kuten Oli sumuinen aamu...

Ja seuraava vastaa taas kolmella sanalla,Liittyen ankkalinnaan..!

Ensimmäiset sanat: Olipa kerran Ankkalinna...

Vierailija

Ettei vaan olisi matkittu otsikossa Ankkarockia? No kuitenkin, säännöt olisivat voineet olla kattavammat, koska minäkään en tajunnut mitään.

Vierailija

Asia yksi: Otsikon PITÄÄ KERTOA topicin sisällöstä, niin että siitä saa kiinni, mitä oikein ajetaan takaa, ei ole niin vaikeaa hioa oikeanlaista otsikkoa tälläiseen topicciin.

Asia kaksi: Aloitusviestissä pitää aina kertoa säännöt selvästi, ja niin että kaikki lukutaitoiset ne ymmärtää. Tuo aloitusviesti, missä lukee "säännöt", ei todellakaan ole riittävä aloitusvistiksi. Jos tahdot hyvän aloitusviestin nähdä, mene Pulinat osioon katsomaan Rosa4Tehwinin tekemää Off-topic-nimistä topiccia.

Asia kolme: Pitää aina miettiä, onko topic nyt varmasti hyödyllinen, ja että kannattaako sellaisesta aiheesta topic tehdä.

Asia neljä: AINA pitää myös selata, että onko samankaltaisia, tai saman aiheen sisätäviä topicceja jo ennestään olemassa. Tälläisiäkin on jo kymmeniä!

Asia viisi: Minä en ainakaan kovin hyvin aloitusviestistä saanut selkoa, joten hankalapa tässä on mitään tehdä, kun sitä ei tarpeeksi hyvin selostettu!

Sami-96

Vierailija

HÄH! En oikein tajua mitä tässä pitäis tehdä.

Otsikko ei kerro mitään.

Otsikon pitäis kertoa topicista ja aika surkea leikki.

Vierailija

Aika purevaa tekstiä, Sami. Itse en osaa edes perusteita kirjoittaa, siksi viestini ovat aina niin lyhyitä.

Näytti aika kätevältä, kun tämä ja Ankkarockin leikki olivat vierekkäin, kun otsikko oli melkein sama.Siksi kannattaa keksiä omaperäinen mutta silti järkevä otsikko.

Vierailija

Donna Duck kirjoitti:Aika purevaa tekstiä, Sami. Itse en osaa edes perusteita kirjoittaa, siksi viestini ovat aina niin lyhyitä.<br />

<br />

Näytti aika kätevältä, kun tämä ja Ankkarockin leikki olivat vierekkäin, kun otsikko oli melkein sama.Siksi kannattaa keksiä omaperäinen mutta silti järkevä otsikko.

Kiitoksia! :^D

Tähänkin topicciin olisi otsikoksi voinut laitta vaikkapa "Jatka tarinaa", jos aihetta katsoo. Mutta kaikkine järkevintä olisi ollut jättää tämä topic tekemättä, koska aihehan on ns. "varvastasolla".

Koska miksi tehdä topic aiheesta, mistä on jo? Se vain tukkouttaa foorumia lisää, koska kohtahan tämäkin taas vain vajoa alas. Sitten pari kuutautta, niin joku nostaa tämän, ja tulee taas kauhea sekasorto. :^/

Sami-96

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat