Hiihdon maailmancup

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä aihealueina on yhdistetyn maailmancup ja hiihdon maailmancup.

Tässä osakilpailut kaudella 1:

Kuusamo:Aino-Kaisa Saarinen

Lahti:Anssi Koivuranta

Liberec:Bill Demong

Trondheim:Petter Northug

Kommentit (12)

Vierailija

Tässä ei saa muuten kopioida.Kolme parasta saa pisteitä.Voittaja saa 200 pistettä,toinen 100 pinnaa ja kolmas 50 pistettä.

Vierailija

kukkakeppi#313 kirjoitti:HÄH!En tajunnut.

Vai et tajunnut!Tässä on siis ideana se,että kirjoitat tässä osakilpailussa Aino-Kaisa Saarisesta.Viikon päästä kirjoitat Anssi Koivurannasta,sitten viikon päästä Bill Demongista ja sen jälkeen viikon päästä Petter Northugista.

Vierailija

Aino-Kaisa Saarinen syntyi 1.Helmikuuta 1979 Hollolassa. Hän on suomalainen maastohiihtäjä, Maailmanmestari ja olymppiämitalisti.

Seuratasolla hän edustaa Joutsan Pommia. Häntä valmentaa Jarmo Riski.

Riittikö toi?

Vierailija

kukkakeppi#313 kirjoitti:Aino-Kaisa Saarinen syntyi 1.Helmikuuta 1979 Hollolassa. Hän on suomalainen maastohiihtäjä, Maailmanmestari ja olymppiämitalisti.<br />

Seuratasolla hän edustaa Joutsan Pommia. Häntä valmentaa Jarmo Riski.<br />

Riittikö toi?

Kyllä toi riittää,vaikka ei silleen että jos joku tulisi ja kirjoittaisi enemmän.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Yhdellä sanalla: ½@#£¤$%&!!!!! Ei sitten tullut mieleen edes laittaa pientä mainintaa aloitusviestiin, että tämä on suora kopio Viestimaratonista!!!! Kysyminenkin olisi paikallaan!!! Eikö tosiaan olisi hyvien tapojen mukaista vähän ilmoitella, että on tällaista tekemessä idean isältä!!?? Temer, olet itsekin osalistunut Maratoniin ja tiedät säännön: "Jos olet tekemässä omaa Viestimaraton topiccia, ilmoitata siitä Salwerille ja hän hyväksuu sen!!! ½§@#£¤$%&!!!!

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Yhdellä sanalla: ½@#£¤$%&#38;!!!!! Ei sitten tullut mieleen edes laittaa pientä mainintaa aloitusviestiin, että tämä on suora kopio Viestimaratonista!!!! Kysyminenkin olisi paikallaan!!! Eikö tosiaan olisi hyvien tapojen mukaista vähän ilmoitella, että on tällaista tekemessä idean isältä!!?? Temer, olet itsekin osalistunut Maratoniin ja tiedät säännön: "Jos olet tekemässä omaa Viestimaraton topiccia, ilmoitata siitä Salwerille ja hän hyväksuu sen!!! ½§@#£¤$%&#38;!!!!

Sori Salwer,olen pahoillani,mutta en vaan muistanut,kun en ole ollut täällä pitkään aikaan.Toivottavasti annat anteeksi!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat