Olisiko tietoa jostain hyvästä pleikka 2 pelistä? Ei kiitos mikään sotapeli.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin voisitteko kertoa jonkun kivan pelin nimen, hinnan ja sen kaupan mistä sen voi ostaa ja sen kaupan kaupunki. Mieluusti espoo tai helsinki. anteeksi kun vaivaan tällä typerällä kysymyksellä...

Kommentit (10)

Vierailija

Ja vielä millainen peli on. Eli siis ajopeli, seikkailupeli ja voiko siinä liikkua vapaasti ilman että tekee mitään tehtävää tai läpäsee tasoa. PS. pikkuveljen tekemä nimi toi lol kaikki

Vierailija

Kun kävin kerran Helsingissä, niin löysin aivan mahtavan pelin jota olin etsinyt jo pitkän aikaa. Pelin nimi on the Hobbit the prelude to the Lord of the Rings. Se on seikkailupeli, jossa seikkaillaan Tolkienin Hobitti-kirjan maailmassa. Se on vaikea (vaikkei kannesta uskoisi) ja siinä suoritetaan erilaisia tehtäviä esim. etsi tietty esine ja vie se tietylle hahmolle. Kaupan nimeä en muista, mutta peliä on vaikea löytää, ja sen voi löytää käytettyjen pelien joukosta. Osta ihmeessä jos löydät sen. Toinen peli mitä ehdotan on Sims 2 eli luot hahmon ja elät sen elämää jonkinlaisessa talossa.

Vierailija

Suosittelen peliä nimeltään WRC Rally Evolved, paras rallipeli ps2:delle. Erittäin aito, kaikki vuoden 2005 rallit, autot ja paljon muuta, erikoiskokeitakin löytyy paljon.

Mikkis kirjoitti:Kun kävin kerran Helsingissä, niin löysin aivan mahtavan pelin jota olin etsinyt jo pitkän aikaa. Pelin nimi on the Hobbit the prelude to the Lord of the Rings.

Itselläni suurena LOTR fanina on jo Sormuksen Ritarit, Kaksi Tornia ja Kuninkaan paluu-pelit, ja tuosta en ole edes kuullut. Täytyy alkaa metsästämään sitä. Kiitos tiedosta Mikkis!:)

Vierailija

Unohdin mainita, että Hobitti-peli tapahtuu ennen Tarua Sormusten Herrasta ja grafiikka on todella eroava Taru Sormusten Herrasta-peleihin verrattuna. Jos tarina kiinnostaa teitä, niin lukekaa Hobitti-kirja, sillä se voi auttaa pelin pelaamisessa hämmästyttävän paljon niinkuin minuakin on auttanut.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Ehdottaisin Pikku Kananen peliä, sekä Donald Duck Quack attack peliä.

Lisäksi Simpsonien ystäville The Simpsons gamea, ja Futuraman ystäville Futurama-peliä.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Anteeksi kauheasti tuplapostaus!:I The Simpsons gamessa voi seikkailla vapaasti sekä simpsonien talossa, että "pelimoottorissa".

Pikku kanasessa ei voi seikkailla vapaasti. Donald Duckissa vain ihan vähän. (Huoneesta toiseen) ja Futuramasta en juurikaan tiedä sillä en ole pelannut, mutta vaikuttaisi olevan hyvä peli.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat