Kenet hahmoista ottaisit mukaan autiosaarelle?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kenet Aku Ankan hahmoista ottaisit mukaan autiosaarelle ja miksi? Minä ottaisin ehkä Hannun, koska hänen hyvällä onnellaan selviäisi saarella. Tosin ei Hannu ehkä kerskailuineen olisi kamalan kivaa seuraa. Touho olisi ehkä hauskointa seuraa, eli ottaisin Hannun tai Touhon.

Kommentit (14)

Vierailija

Milla Magia vois olla toinen jos kaksi pitää valita. Muuta kun Eka Vekaran kanssa hypättäis kepakon kyytiin kun Milla kyysitsis takaisin turvaan Ankkalinnaan.

Vierailija

tää on paha ottasin ehkä tupun hupun ja lupun

perustelut:koska sudenpennuilla on kaikkitietävä käsikirja ja pojat ovat hauskaa seuraa

Vierailija

ehkä tupu,hupu ja lupu, koska ovat sudenpentuja ja hyviä olemaan luonnossa tai Hannu Hanhi, koska tämän onnella pääsisi jollain risteilylaivalla tai kaino-vieno, koska tämä on rauhallinen ja keksisi keinon päästä pois tai pelle peloton, koska tämä voisi keksiä laitteen miten pääsee pois. :)

Vierailija

Ottaisin Pellen. Olis mukava jutella kaikista keksinnöistä ensin, ja sitten se valmistais jonkun kookosmaidolla kulkevan moottoriveneen.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Ottaisin Hannun, Pellen, tai Sudenpennut. Perustelut:

Ottaisin Hannun, koska hänen onnellaan selviäisi saarelta, ja joku lentokone tulisi hakemaan meidät, ja me voitettaisiin sitten siinä lentokoneessa joku palkinto koska olisimme 100 000. asiakkaat.

Ottaisin Pellen, koska hän keksisi jonkun hauskan keksinnön, jolla pääsisi pois sieltä saarelta.

Tai sitten ottaisin Sudenpennut, koska he rakentaisivat joistakin puista lautan, jolla pääsisimme pois. Sudenpennut ovat myös samanikäisiä, kuin minä, niin voitaisiin puhua jostakin asiasta.

Ottaisin kuitenkin ehkä mieluiten Hannun, koska sen onnella me päästäisiin pois sieltä saarelta, ja johonkin hemmotteluun.

Vierailija

Donna Duck kirjoitti:Hannun tai Kaino-Vienon

Ohops! Perustelut unohtuivat! Sama kuin muilla Hannun valinneilla...

Ja Mummon ottaisin siksi että hän on sellainen käytännön ankka joka osaisi varmasti toimia oikein.

Vierailija

Eka Vekaran. Sillä on taskussa ihan mitä vain niin ei tarvis kiirehtiä saarelta pois vaan vois ottaa rauhassa aurinkoa riippumatossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat