Akupedia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miten Akupedia toimii uusien lisäysten osalta? Onkohan se viikonloppuna tauolla ensimmäisen lisäyksen jälkeen?

Kommentit (15)

Vierailija

Lisäsin Akupediaan uuden artikkelin josta en hakutoiminnolla löytänyt sisältöä. Tämän lisääminen onnistui. Halusin laittaa myös toisen artikkelin mutta enään ei ollut mahdollista kirjoittaa sisältökenttään mitään eli lisääminen ei onnistunut.

Vierailija

Siis kun olet kirjoittanut artikkelin, löydät sen parhaiten profiilisi kautta - viimeisimmistä Akupedia-muokkauksista. Ennen kuin sitä muuten löytää, kestää jonkin aikaa, koska ylläpidon pitää lukea se läpi, ja hyväksyä se. Auttaako tuo?

Sami-96

Vierailija

Oikeastaan tarkoitin sitä että ensimmäinen Akupedia-lisäys onnistui koska sisältökenttään oli mahdollista kirjoittaa mutta toisella kerralla sisältökenttä ei ollut ollenkaan näkyvissä, joten siihen kirjoittaminen ei ollut mahdollista. Tyhjänä olevan sisältökentän kanssa Akupedia-lisäys ei ole mahdollista. Ehkä siis joku viikonloppuesto ettei voi laittaa yhtä (1) useampaa lisäystä.

Vierailija

Oletettavasti siinä on joku rajoitus koska tekstikenttä muuttuu epäaktiiviseksi eli mahdottomaksi kirjoittaa.

Vierailija

sarjis09 kirjoitti:Miten Akupedia toimii uusien lisäysten osalta? Onkohan se viikonloppuna tauolla ensimmäisen lisäyksen jälkeen?

Voithan kysyä sitä vaikka toimitukselta palautteen kautta, kannattaa kokeilla.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

sarjis09 kirjoitti:Oikeastaan tarkoitin sitä että ensimmäinen Akupedia-lisäys onnistui koska sisältökenttään oli mahdollista kirjoittaa mutta toisella kerralla sisältökenttä ei ollut ollenkaan näkyvissä, joten siihen kirjoittaminen ei ollut mahdollista. Tyhjänä olevan sisältökentän kanssa Akupedia-lisäys ei ole mahdollista. Ehkä siis joku viikonloppuesto ettei voi laittaa yhtä (1) useampaa lisäystä.

Ei ole mitään viikonloppuestoja tms, vaan se ei vain joskus oikein toimi. Muillakin on ollut ongelmia siinä, kun se sisältö-kenttä ei tule aina näkyviin.

Vierailija

Ylläpidolla kestää aina vähän aikaa hyväksyä artikkelit. Ei minunkaan taida olla vieläkään hyväksytty, vaikka laitoin sen sinne 2kk sitten!

Vierailija

MInäkin lisäsin tuon Temppeliherrojen kätketty kruunu (sarja) artikkelin joskus kuukausi sitten, mutta sitä ei ole vieläkään hyväksytty vaikka siinä ei ole mitään vikaa.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

sarjis09 kirjoitti:Tökkiipä tosi pahasti taas Akupedia. Ei millään voi muokata Akupedian sisältöä.

Mikäs siellä nyt tökkii? Itse ainakin pystyn ihan hyvin muokkaamaan artikkeleita.

Vierailija

Minä en ihan nyt tajunnut, joten voisitko selventää? Siis kysytkö sitä, mitenkä sinne lisätään uusi artikkeli? Vaiko että koska ne muokkaukset tulee voimaan? Nehän näkyy heti, uusimmassa versiossa, mutta ylläpito hyväksyy ne vielä erikeen. Niin minulle on sanottu.

Sami-96

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat