Aku Ankka - 11/2009

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hyvä lehti,Onni valepuvussa-tarina paras

Kommentit (6)

Vierailija

Jaa-a, lehti jää kyllä valitettavasti enintään keskinkertaiseksi minun mielestäni, niin kuin moni muukin lähiaikojen Akkari. Mikään tarina ei oikein loistanut hyvyydellään, mutta mikään tarina ei myöskään ollut huono. Paras tarina oli mielestäni "Vanha Kunnon 313".

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lehden kansi on tosi hieno, kirkkaat värit. Ensimmäinen tarina on ihan hyvä. Aluksi luulin, että Aku näkee unta tai, että tarina on aika epätodenmukainen. Elokuvaa se sitten olikin. Ensin Aku nauraa muiden sekoiluille ja lopuksi muut saavat nauraa Akulle. Pisteet 3/5. Toinen tarina on myös ihan hyvä, mutta loppui ehkä vähän kesken. Olisi voinut pari sivua vielä jatkaakin. Pisteet 3/5. Vanha kunnon 313 on lehden paras tarina. Ferraris osaa piirtää hyvin autoja ja ankkoja. Mitenkähän sattuikin niin, että Akulla oli köyttä mukana? Ja miten Hannu pääsi pois kanjonista vai pääsikö? Pisteet 4/5. Viimeinen, kaksisivuinen tarina ei ollut kovin hyvä. Aku luuli olevansa Hannua onnekkaampi. Pisteet 3/5.

Vierailija

Aika tavallinen lehti. Mielestäni ensimmäinen ja viimeinen olivat parhaita tarinoita. Onko pakko tehdä joka lehdestä uusi aihe? Jos tämä jatkuu koko paikka täyttyy uusista aiheista jokaisesta lehdestä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat